Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Hát, sajnos Hondából naked-ek nem nagyon tetszenek. CBR600 F-től meg félek. Igazság szerint ezért lenne a GSR, csak azt meg össze vissza húzzák le a tesztekben. Meg hát nem is nagyon óccsó a kicsike . Szerinted használtan érdemes lenne venni? Amiket néztem azok olyan 6000 km körüliek és fél évesek.
üdv
Ja, mielőtt "meggyűlik velünk a bajod": töltsd ki a reglapot...
Hali!

Sztem GSR600, mert nekem teccik...
Egyébként kezdőnek talán tényleg kellemesebb lenne egy nem a fára csavarodós tipus.
Ha ajánlhatok valamit, nézd meg a CBF600-at. Nekem bevált és én is kezdőként ültem rá.
(még 2 személyel is klafa)
Kicsit lemaradtam a MotoGP rovatban...
Eleinte szórakoztatott, ha valaki "énvagyokaf@szagyerek" stílusban válaszolt egy hozzászólásra, de sztem kezdenek ezek a űbercsíra gyerekek aggasztóan sokan lenni.

Tényleg ilyen a helyzet ebben az országban?!??

Ha valaki nem ért egggyet, az szóLLYon aszt odamegyek a haverokkal asszt megfelyelem köcsög...
Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem. Szeretnék elkezdeni motorozni és a következő két motor között szeretnék választani. CBR600 F, vagy Suzuki GSR 600. Kinek mi a véleménye? Kezdő motornak melyik lenne jobb?Vagy egyáltalán milyen motorral érdemes kezdeni.
Köszi a segítséget

Aha... értem.
Mint, amikor a doki odamegy a beteghez és azt mondja:
- Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
- A rosszal.
- Ön meg fog halni...
- És mi a jó?!??
- Látja azt a szöszke nővérkét ott a folyosó végén?
- Igen látom.
- Na, megvolt nekem tegnap este...
szevasz drusza!

tudod, mint a viccben, amikor az öreg zsidó meggyónja a papnak, h megdugta a mittudoménhány nőt egyszerre. - de hát ön zsidó. akkor miért mondja el nekem? - viccel? mindenkinek elmondom
Hali druszám!

Már bocs, de hogy jön ide, hogy mindjárt feláll???
én tényleg csak egy kisebb kanyart, h ne maradjon olyan sok benya a tankban. heggesztésnél nem előnyös

sajnálom a vasad, de nemsokára feláll. időpontot mondtak újabbat a gátlóra?
mit igértek ha még mernek vmit mondani egyáltalán
Ha jót akarok, egyenlőre vissza a gyári alkatrészeket.

Tavasszal pedig kimehetünk az olaszokhoz.
rakasd össze a gépet, ha rugót akarsz akkor ki kell menni érte olaszba
Jövő hétre várható időjárás.

Szombatra 15 fok, menni kell.
nálunk 14°C volt du-n de most is 11°C van
Na, fájdítsd még a szívem.
ja és hozzáteszem nagyon zsír idő volt , az őszi utolsó menetnél fáztam most viszont
tuti jól éreztem magam pedig a nadrágban nem is volt benne a thermo csak ugy felhúztam egy macira
Fóka, lumbergh!

Ez galádság volt Ezerrel irigyellek benneteket. Nálunk 14 fokot mutatott a külső hőmérő, sütött a nap, motorom meg kórházban.

De legalább ti mentetek egy jót.
irigyellek .............
lekaptam a tankot, előtte meg mentem még egy pár kilcsit "csak az íze végett" a tankleszereléstől kicsit féltem, de elég egyértelmű volt, uh ment minden pikk-pakk. azt a makacs kis lemezdarabot hátulról meg simán leflexeltem, úgysem volt semmi funkciója

szegény kicsikém nagyon megtépázottan néz ki. sztédzséhez képest persze jó formában van majd teszek fel képet, ha megkapom

kozmax!! csütörtök este neked jó "cölöpölni"?
én nem bírtam tovább, egy Bp-Rétság bejátszott
nagyon jó volt és jópár motorossal találkoztam
- a mai etap
- jó ez az út
Nekem is az a gondom, hogy koszosan áll a vasam a YW-be.

Egyrészt, hogy koszos, másrászt,hogy áll.
Kawagirl!!
Áprilisra legalább ÍGY kell majd húznod. Ez is egy CBR250RR
Sziasztok!

A mai napsütés megcsinálta a hangulatot a Vashoz eléggé!
setopp mondta is, hogy "Kozmaxosodom"...
Leszereltem minden mozdítható cuccot a gépről és behoztam őket egy alapos takarításra.
Szép napot!
Jó a 4. kép, lassan előjönnek az motor elvonási tünetek
Sziasztok

Nah. Itt a tavasz. Elő a vasakkal. Még a végén kiesek a gyakorlatból.