Köszi!
Hát, sajnos Hondából naked-ek nem nagyon tetszenek. CBR600 F-től meg félek. Igazság szerint ezért lenne a GSR, csak azt meg össze vissza húzzák le a tesztekben. Meg hát nem is nagyon óccsó a kicsike . Szerinted használtan érdemes lenne venni? Amiket néztem azok olyan 6000 km körüliek és fél évesek.
üdv
Sztem GSR600, mert nekem teccik...
Egyébként kezdőnek talán tényleg kellemesebb lenne egy nem a fára csavarodós tipus.
Ha ajánlhatok valamit, nézd meg a CBF600-at. Nekem bevált és én is kezdőként ültem rá.
(még 2 személyel is klafa)
Kicsit lemaradtam a MotoGP rovatban...
Eleinte szórakoztatott, ha valaki "énvagyokaf@szagyerek" stílusban válaszolt egy hozzászólásra, de sztem kezdenek ezek a űbercsíra gyerekek aggasztóan sokan lenni.
Tényleg ilyen a helyzet ebben az országban?!??
Ha valaki nem ért egggyet, az szóLLYon aszt odamegyek a haverokkal asszt megfelyelem köcsög...
A következő lenne a kérdésem. Szeretnék elkezdeni motorozni és a következő két motor között szeretnék választani. CBR600 F, vagy Suzuki GSR 600. Kinek mi a véleménye? Kezdő motornak melyik lenne jobb?Vagy egyáltalán milyen motorral érdemes kezdeni.
Köszi a segítséget
Aha... értem.
Mint, amikor a doki odamegy a beteghez és azt mondja:
- Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
- A rosszal.
- Ön meg fog halni...
- És mi a jó?!??
- Látja azt a szöszke nővérkét ott a folyosó végén?
- Igen látom.
- Na, megvolt nekem tegnap este...
tudod, mint a viccben, amikor az öreg zsidó meggyónja a papnak, h megdugta a mittudoménhány nőt egyszerre. - de hát ön zsidó. akkor miért mondja el nekem? - viccel? mindenkinek elmondom
ja és hozzáteszem nagyon zsír idő volt , az őszi utolsó menetnél fáztam most viszont
tuti jól éreztem magam pedig a nadrágban nem is volt benne a thermo csak ugy felhúztam egy macira
lekaptam a tankot, előtte meg mentem még egy pár kilcsit "csak az íze végett" a tankleszereléstől kicsit féltem, de elég egyértelmű volt, uh ment minden pikk-pakk. azt a makacs kis lemezdarabot hátulról meg simán leflexeltem, úgysem volt semmi funkciója
szegény kicsikém nagyon megtépázottan néz ki. sztédzséhez képest persze jó formában van majd teszek fel képet, ha megkapom
A mai napsütés megcsinálta a hangulatot a Vashoz eléggé!
setopp mondta is, hogy "Kozmaxosodom"...
Leszereltem minden mozdítható cuccot a gépről és behoztam őket egy alapos takarításra.
Hát, sajnos Hondából naked-ek nem nagyon tetszenek. CBR600 F-től meg félek. Igazság szerint ezért lenne a GSR, csak azt meg össze vissza húzzák le a tesztekben. Meg hát nem is nagyon óccsó a kicsike . Szerinted használtan érdemes lenne venni? Amiket néztem azok olyan 6000 km körüliek és fél évesek.
üdv