Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiszem ha látom........de nem minden a LE. Már majdnem eltünt a majrécsíkom a vason. Jó az a lehajtó a Lágymányosi hídról Beszúrt belülről egy PEUGEOT 1007-s Én meg a külső íven megkerültem
Köszönöm.

Akkor biztos megyek érte.
EZT skubizzátok besz@rás
na, egy jófajta sültkolbizás holnap délben, fóka?

persze ha az urakat nem zavarjunk nagyon a forgatásban... ööö.. munkában
Asszonykám de 9- körül megy Pestre, vele vitetem magam.
Utánna viszont jövök haza, mert 10 körül már Dabason kell lennem. Könyvelőhöz megyek
Lojzi azt mondta simán lenyomja a bw a te szecskádat 14,749 LE-s lesz
lesem
Én holnap nagyon dolgozok

Karmi...kész van a vasad. Láttam reggel.
ki akarsz hagyni
ugyan mennyünk mán mocizni

Tomato mail ment
mikor mész be, karmi? ebéd a kínainál? tomato?
Én holnap megyek a motoromért.

Tényleg, nem leáttad, elkészült?

Szombat nekem jobb lenne, akkor (ha az időjóslások is beválnak) szeretnék eggyet gurulni.
Most akkor megyünk vasárnap motorozni???
Én tudok menni a robival, de az még bejáratós ....meg végül a nagy vassal is de azt meg el kell hoznom szombaton akkor
"A nemzetközi helyzet fokozódik"
A kereskedelmi adókon nagyon "sztárolták" a vasárnapi időjárást a bemondók!
Lum

én ma kaptam vissza egyenlőre működik
persze számomra érthetetlen módon azzal fogadtak hogy a gépnek semmi baja és nem is volt
ők tesztelték v. ráolvastak v. megjavult magától v. mit tudom én
a lényeg ha még1X besz@rik akkor keményebb stílusban fogok a szervízben jelentkezni
Látom, mi félszavakból is értjük egymást.
hú, de , meg , de leginkább
Dehogynem.

De még mindig megbízhatóan működik, és hasonló teljesítményű nyugati gép 10-15 szörösébe kerülne, amit nehéz lenne kitermelni, nameg ezen folyton mindenféle rugóstag, meg gumi alkatrészeket kell cserélni amit egy új Mercinél nem biztos, hogy kellene.
Akkor ráérsz még! Ránk pedíg addíg sok kérdés vár! Ne vedd komolyan
Én is hezitáltam mindkét motorom vásárlása előtt, ez természetes. Drz-vel mi van?
estét mindenkinek
Részemről nagyon szimpatikus, hogy tanácsot kérsz, és a válaszokból ítélve a többiek is szívesen mondják el a véleményüket.
Sokkal jobb, mint vakon beleugrani, valami elsőre tetszőbe.
és nem fáj a szíved, ahogy szipkázza be a benyát? amit inkább elmotoroznál? vagy jut is marad is?
Nem kell messzire menni, a cégünknek van egy szörnyűséges Kamaz szippantósautója, az is 10 literes motorral bír

Erről jut eszembe:

Diszkóban csaj faggatja a fiút:

-Van kocsid,
-Ja.
-Hány köbcentis motorja van?
-4.500 ccm
-Ú, az jó. Hány személyes,
-Kettő
-Kafa. Milyen színű?
-Kék
-Tetszik. Milyen márka?
-IFA