stage, valójában sz*rok rá, h ezek a gyökerek honnan írogatnak. ha a sajátja, ha nem, tapló. a többi nem érdekel. de télleg inkább gyútifrí cigarettacsempészre utal a szóhasználatuk, nem hiszem, h ilyen képességekkel megkapták volna a vízumot..
karmi - a cuba libre is rumból van, csak az fehérből
ugye nem gondolod h ez a szimpi kis társaság a saját videóját tette fel ami amerikában készült ??
ez jó esetben már járt egyszer bécsben gorenjéért meg alvorada kávéért.. vitték a haldokló nagyit is mert akkor megvolt aző 50 dolcsis kerete is..
életükben nem voltak az usában, főleg nem motoroztak ott mert minden ilyen überkeménylegény icipici kisfiú lesz részint mert ott a rendőrök nem szarakodnak főleg nem egy gyökér külföldivel meg azért mert miután egy büdös szót sem beszél semmilyen nyelven legfeljebb lováriból tud néhányat még csak kommunikálni is képtelen.
rápillantottam a videókra, ahol ez a kedves társaság fikázza egymást. stuff barátunk a farmerban-sztrádán-kerekező-mocskos-kajak-vagyok-ja-és-az-usá ban-mert-így-mégfrankóbb típusú cro-magnoni lénynek tűnik. mindenesetre feldobta a topicot, pont mint a csimpánz az állatkertben.
szevasz karmi! jól elfáradtál a hosszú üzleti úton?
Öreg te egy ritka nagy barom lehetsz jó lenne, ha eltünnél és ebben szeretném a "MODERÁTOR" segítségét is kérni. Nagyon remélem, hogy az adatlapod csak vicc...........
azért a nyomaték kedvéért elküldte 3 szor ezt az örök érvényű míves darabot. biztos leakadt küldés közben a betárcsázós net vagy kifogyott az apró a helyi mekdonáác termináljából..
minden esetre igényes és kifinomult izlésre vall a hozzászólás. a szülők nagyon büszkék lennének rá, csak még keresi őket a gyámhivatal..
ezt a te kedvedért csináltam:
karmi - a cuba libre is rumból van, csak az fehérből
A hajón tényleg rumoztam, esténként meg szoros barátságot kötöttem a Cuba Libre-vel, pedig nem vagyok nagy koktélos.
ugye nem gondolod h ez a szimpi kis társaság a saját videóját tette fel ami amerikában készült ??
ez jó esetben már járt egyszer bécsben gorenjéért meg alvorada kávéért.. vitték a haldokló nagyit is mert akkor megvolt aző 50 dolcsis kerete is..
életükben nem voltak az usában, főleg nem motoroztak ott mert minden ilyen überkeménylegény icipici kisfiú lesz részint mert ott a rendőrök nem szarakodnak főleg nem egy gyökér külföldivel meg azért mert miután egy büdös szót sem beszél semmilyen nyelven legfeljebb lováriból tud néhányat még csak kommunikálni is képtelen.
Nagyon fársztó volt...
jelentem, kezdek kigyógyulni, uh a jó öreg mézi segítségét kérem a terápia további részeiben. ilyen úgyis rég volt már, h szombat este itthon kushadok
rápillantottam a videókra, ahol ez a kedves társaság fikázza egymást. stuff barátunk a farmerban-sztrádán-kerekező-mocskos-kajak-vagyok-ja-és-az-usá ban-mert-így-mégfrankóbb típusú cro-magnoni lénynek tűnik. mindenesetre feldobta a topicot, pont mint a csimpánz az állatkertben.
szevasz karmi! jól elfáradtál a hosszú üzleti úton?
Megvan már az első 1.000 km az új motorral?
Újra itthonról köszöntelek benneteket.
Mi ez a mocskolódás az oldalon?
Még nem volt érkezésem az elmult hét termését visszaolvasni.
Mindenki jól van?
Talán ezért írt ide is.....
minden esetre igényes és kifinomult izlésre vall a hozzászólás. a szülők nagyon büszkék lennének rá, csak még keresi őket a gyámhivatal..