Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaertem epen es egeszsegesen :) Ma este meg nekilatok vegre a kreszes feladataimnak ^^ Puszillak benneteket
szia lecsó !! jól lehet veled dumcsizni. szép kerek mondatokban fogalmazol és ha mégis akkor azt reggel 7:30 és 7:50 között teszed..
rajtunk kivül te kis benihill. meglepődnél ha kiderülne mi 3asban nyomjuk (1ffi-2n) .. ott csorogna a nyálad a jurtában hogy hát igen.. ennek is összejött az élet. Egyébként a Gerse Gabor most szólt hogy jönne..
amúgy meg te csak szervezzél mert ma épp a kozmaxxal beszéltük hogy neked kéne a társaságot összekapnod és fogadtunk hogy úgysem tudod megcsinálni
Sátor.
Azt tudtuk hogy jön.........ja.....nem az asszony az?????
jó estét ! +1 fő jönne..
köcci a tanácsokat hát majd még gondolkodom meg apum hozzá állása is számíz, de az az RS-se rossz, nem ??
estét
ha újonnan 640, akkor használtan 3 évesen fogsz rajta 1-1,5 kilót minimum, ami igen sok benya és gumi... én nem vennék újat a helyedben, hanem rászánnám az időt - most (lassan) szezon után van bőven - és néznék egy igen jó karban lévő használtat
áááááá, világító szelepsapka??? ejha. ez aztán a tuning...
Jóccakát!
28820-tól ezt szervezem
Első egy két etapra. Kb. ebéd utáni szakasz után elvállnak útjaink.
Csak nem csatlakoztok hozzánk????
www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...

Felteszel rá egy 180-as hengert "oszt hali".
Első körben ok.
9:15-kor Gödöllőn Mol kút?
Aye-aye. Ott találkozunk mi ketten is, vagy G-n?
Nem, nem engem. Wilipit szoktad látni. Full ugyanilyen gépe van, és G-n lakik, én meg nagy ritkán húzok át G-n motorral...
tehát mindenki aki jÖn szombaton

reggel 10-kor az m3-as kivezetŐ szakaszÁnÁl lenŐ shell kÚtnÁl

10 Óra az indulÁsÉ. tehÁt addigra megtankolva, megreggelizve, kipisilve (vagy be )........stb.
Köszi!
TeeJay:Mit szólsz hozzá?
Teejay téged szoktalak láttni Gödöllőn
hát vmi oas mi ....
szombat reggel 10-kor M3 "kagylós" benzinkút