Ilyen, mint a jobboldali, de a bőr, amire rá van ragasztva az világos színű.
És kb 1-1,5 cm vastag, mert ezek keményebb anyagból vannak és ezért vékonyabbak.
Szerintem tényleg ilyen jó
A H.ringen én 2"03-at mentem vele, de biztos lehetett volna még többet is kicsalni belőle.
Szerintem a gumi bőven többet tud, mint amit az ember ki tudna használni.
De ezzel ugyan úgy szájra lehet esni, mint mindennel.
A személyes tapasztalatom, hogy aki ezt fikázni szokta (mármint a gumit), az mással sem tud motorozni.
Ha nagyon fázik a tojód, akkor beűl az én tyúkanyóm mellé
Viccet félretéve gyorsan vegyél kettőt (esőruhát) meg hozz egy lapos"üveget" is a belsőzsebedbe, feltöltve mézessel
még spoolt néztem, a többi drága, némelyik egyenesen horror. a spoolból a piros felső fekete gatyó 13e, és jó a cucc.
ez egybe-fekete olyan 9e.
ha a stuff lényegesen olcsóbb (vagy max annyi, mint a spool egybe-fekete), és fekete, hát legyen. ha szutyok idő ven, még felveszek egy kukásmellényt, azt csókolom..
valami kell most 7végére, nem akarom megfagyasztani a tyúkot, és elvenni a kedvét a motorozástól. meg ha kapunk egy kis zuhit, és átázik a bőrcuccom, akkor az 10fokban nem olyan vicces, mint júliusban..
?????????????? ???????????????????????????? ??????????????????? ????????? ??????????????
Hát amit a múltkor adtam, már most nincs meg??????????????????????????? ???????????????????????????? ??? ???????????
akkor ez lesz
mondjuk itt nem neon de biztos oyan multkor mátrában tökre megtetszett
ugye nem ilyen 1 cm vastagsáú, mert a multkor shox az elég érdekes volt, nem jött be. gondoltam azért elhasználom de szerencsére még azt sem kellett mert haver elesett benne és az egészet legyalulta ugy ah van
A céges utánfutóból próbálnak egy MT-01 által hajtott autót építeni
És kb 1-1,5 cm vastag, mert ezek keményebb anyagból vannak és ezért vékonyabbak.
A nadrág a kabáttal együtt kb. 6500 Ft.
A H.ringen én 2"03-at mentem vele, de biztos lehetett volna még többet is kicsalni belőle.
Szerintem a gumi bőven többet tud, mint amit az ember ki tudna használni.
De ezzel ugyan úgy szájra lehet esni, mint mindennel.
A személyes tapasztalatom, hogy aki ezt fikázni szokta (mármint a gumit), az mással sem tud motorozni.
Láttalak a superbike-ban Tényleg olyan jó a Continental sport attack
LX
LX
Te se a pároddal együtt fórumozol
vagy erről a hangokkal értekezel???
Viccet félretéve gyorsan vegyél kettőt (esőruhát) meg hozz egy lapos"üveget" is a belsőzsebedbe, feltöltve mézessel
hát naná, h megvan!!!!!!
az igazság az, h annyira őrzöm és féltem, h nem akarom, h vizes legyen. inkább így maradjon meg nekem, ahogy kaptam!!!
itt a bizonyíték, itt van a kezem ügyében!!
még spoolt néztem, a többi drága, némelyik egyenesen horror. a spoolból a piros felső fekete gatyó 13e, és jó a cucc.
ez egybe-fekete olyan 9e.
ha a stuff lényegesen olcsóbb (vagy max annyi, mint a spool egybe-fekete), és fekete, hát legyen. ha szutyok idő ven, még felveszek egy kukásmellényt, azt csókolom..
valami kell most 7végére, nem akarom megfagyasztani a tyúkot, és elvenni a kedvét a motorozástól. meg ha kapunk egy kis zuhit, és átázik a bőrcuccom, akkor az 10fokban nem olyan vicces, mint júliusban..
LX
a ZZr ed dupla kipuffos volt?
Hát amit a múltkor adtam, már most nincs meg??????????????????????????? ???????????????????????????? ??? ???????????
milyen esőruhátok van és mennyiér? gondolok itt 1 vagy 2 részes, szín, márka.
kéne vennem, ha van nálatok, akkor beugrom estefelé. zolinál úgyis ott van már kb 2 hete a leendő csizmám..
ja, és kéne a tojó méretében is, nemcsak ember-size
mondjuk itt nem neon de biztos oyan multkor mátrában tökre megtetszett
ugye nem ilyen 1 cm vastagsáú, mert a multkor shox az elég érdekes volt, nem jött be. gondoltam azért elhasználom de szerencsére még azt sem kellett mert haver elesett benne és az egészet legyalulta ugy ah van