Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TeeJay! Köszönöm
zsír. megyek hozzátok.
Kozmax és segédje egy komoly projekten dolgozik.
A céges utánfutóból próbálnak egy MT-01 által hajtott autót építeni
Ilyen, mint a jobboldali, de a bőr, amire rá van ragasztva az világos színű.
És kb 1-1,5 cm vastag, mert ezek keményebb anyagból vannak és ezért vékonyabbak.
Kétrészes, fekete és minden méretben van.
A nadrág a kabáttal együtt kb. 6500 Ft.
Szerintem tényleg ilyen jó
A H.ringen én 2"03-at mentem vele, de biztos lehetett volna még többet is kicsalni belőle.

Szerintem a gumi bőven többet tud, mint amit az ember ki tudna használni.
De ezzel ugyan úgy szájra lehet esni, mint mindennel.
A személyes tapasztalatom, hogy aki ezt fikázni szokta (mármint a gumit), az mással sem tud motorozni.
Szia!

Láttalak a superbike-ban Tényleg olyan jó a Continental sport attack
be kellene adnom a papírt... de soha nem érek rá...

LX
a hangokkal... mondanak sok érdekeset...

LX

Te se a pároddal együtt fórumozol
Még mindig nem váltál el? Valamit rosszul csinálsz.
egy lapos nem lesz elég, uh pillepalack lesz belőle
akarsz beszélni róla?

vagy erről a hangokkal értekezel???
Ha nagyon fázik a tojód, akkor beűl az én tyúkanyóm mellé
Viccet félretéve gyorsan vegyél kettőt (esőruhát) meg hozz egy lapos"üveget" is a belsőzsebedbe, feltöltve mézessel
druszám, ne viccelj!!!!

hát naná, h megvan!!!!!!

az igazság az, h annyira őrzöm és féltem, h nem akarom, h vizes legyen. inkább így maradjon meg nekem, ahogy kaptam!!!

itt a bizonyíték, itt van a kezem ügyében!!
fekete és szok occó? az sem kizárt

még spoolt néztem, a többi drága, némelyik egyenesen horror. a spoolból a piros felső fekete gatyó 13e, és jó a cucc.

ez egybe-fekete olyan 9e.

ha a stuff lényegesen olcsóbb (vagy max annyi, mint a spool egybe-fekete), és fekete, hát legyen. ha szutyok idő ven, még felveszek egy kukásmellényt, azt csókolom..

valami kell most 7végére, nem akarom megfagyasztani a tyúkot, és elvenni a kedvét a motorozástól. meg ha kapunk egy kis zuhit, és átázik a bőrcuccom, akkor az 10fokban nem olyan vicces, mint júliusban..
nem Tom... oda válok...

LX
Maracuya
a ZZr ed dupla kipuffos volt?
NEM FOG ESNI AZ ESŐ
?????????????? ???????????????????????????? ??????????????????? ????????? ??????????????
Hát amit a múltkor adtam, már most nincs meg??????????????????????????? ???????????????????????????? ??? ???????????
Nekik csak fekete van.....úgy tudom
tom!

milyen esőruhátok van és mennyiér? gondolok itt 1 vagy 2 részes, szín, márka.

kéne vennem, ha van nálatok, akkor beugrom estefelé. zolinál úgyis ott van már kb 2 hete a leendő csizmám..

ja, és kéne a tojó méretében is, nemcsak ember-size
akkor ez lesz
mondjuk itt nem neon de biztos oyan multkor mátrában tökre megtetszett

ugye nem ilyen 1 cm vastagsáú, mert a multkor shox az elég érdekes volt, nem jött be. gondoltam azért elhasználom de szerencsére még azt sem kellett mert haver elesett benne és az egészet legyalulta ugy ah van
Így volt
Csak nem oda nősültél???