Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mentem tentézni, jóccakát.
Mióta van Így?? hogy a 250-esek utánna MOTO GP utánna 125
jó ötlet .....már most bekészítem.....így biztos nem felejtem el
Hozzon egy felfújhatós "vendégágyat". + hálózsák.......és kész
Videóra fel kell venni:D:D:D
Mentem, császtok.
igazatok van de az itteni eseménynaptár a jövő hétre írja én ott néztem
www.motogp.com/en/motogp/index...
időcsapdába kerültél fóka !!! MOST LESZ A PORTUGÁL NAGYDÍJ !!
Most hétvégén lesz!!!!
ROSSI ROSSI ROSSI
ezen a héten nem lesz GP
jövő hét Estoril utánna Valencia
elalszik nálunk a földön majd bedobunk vmi pokrócot.
Most komolyan. Telefonálnék, de tuti nincs több hely. Polifóm+hálózsák?
Be nem,de felülhetnél.....Csak utassal nem mernék döntögetni...meg nem is szeretek utast vinni
Petra, Szabi+én gurulunk a bandával, de csak az első napon de. Valszeg ebéd után leszakadunk (esetleg Psasvár, etc...), ez neked nem jó?
miért nem jöttök szombaton ti is aztán este du hazamentek ?? vasárnap akinek motors szive van de nem tudott jönni az a tv előtt fog ülni ..GP!! nehéz lesz partnewrt találni szerintem..
Csipkelődünk? Hehe. Nincs hely.
Max ha beulok moged
Közben leesett,hogy nagyon sokan másfelé veszik az irányt 7végén....de aki nem,annak szól a kérdés: Lightos motorozás vmerre,itt a környéken?!?!?! (lepence,Visegrád...stb)
Kedes Lecsó ! Hát minden megoldás érdekel...megoldjuk.Sátor kizárva. Cserében el tudom iuntézni hogy a ckm-ben egy rövid 10 soros jelenjen meg motor és az érbrásh fényezés témakörben ahol a tiéd lehetne az elrettentő példa :)
Itt kb.:30 ember folyamatossan szervezkedik, simán csak csatlakozni kell
Jaja. Egyelőre kb. 35-en.
Na jó, jó estét, sziasztok.
Kedves sztédzs. Örömmel olvasom, hogy még valaki jönne. Biztosan a szombati túrára. Milyen megoldást szeretnél?
szia maci23.még nem találkoztunk de most úgy tűnik mintha ezzel a kérdéssel a téli álomból érkeztél volna
Szépjóestét!!!

7végén Valaki egy lightos (utolsó) gurulást?!