Hmmm, hát igen a hőfokmérő felszerelése még nem jött össze.... Majd télen!
Akkor lehet, h nálam is levegős a rendszer picit? Bár nekem menet közben nem volt gondom, de Mátrára kísértem bringásokat 15 km/h-val ott kicsit felforrtam.....De ott más is újabb géppel....
Mert biztos levegős volt a rendszer!!!!
Az egyik haveromnak a CBR1000F-nél is ez volt.
De, amint sikerült kikergetnie a levegőt belőle,
úgy állt a hőfokmérő mint a cövek.
Nekem a Vectránál dalami dugulás van a hengerfejben
Miután leállítom a motort, néha ott rotyog mintha teát főznék
Nemnem....
Munkaidőben! Kozmax:
ok, tegyétek a bogarat a fülembe
ha vmi nincs rendben, akkor mi lehet az?
de komolyan.
amúgy haver Hondája úgy forralta eleinte a vizet, hogy ihaj
HA jol müködnek a dolgok akkor nem nyomhat ki semmiféle vizet! A motor hideg állapotában maximumig feltöltött kieggyenlitö tartály mellet sem!! Valami nincs rendjén
Nos a szemfüleseknek télleg ördöge van!
Ez nem zárt rendszerű!!!! Bizony-bizony. A jó öreg Kawasaki egy egész egyedi víz+olajhűtővel rendelkezik, amihez egy NYITOTT tágulási tartály tartozik, amiből nagy melegben a szabadba távozik a hűtővíz(illetve folyadék) egy része. Lehűlés után a rendszerben lévő vákuum visszszívja a vizet. A szabadba ürült adagot érdemes utántölteni, hogy nehogy egyszercsak véletlen levegőt kelljen szegénynek visszaszürcsölni...
Mindezt anno kiegészítette az idomzatba vágott hűtőcsatorna is, ami a menetszelet vezette a blokkra, dehát én a bő műanyagszoknyától megszabadultam.
Nos ez a rövid magyarázata a történetemnek.
Örömmel tölt el, hogy a Drágaszág hűtőrendszere ennyire fel tud pezsdíteni egy fórumot
Délután megyek, és el is mondom Neki.
Ja még valami! Azördögmaga bár forróvérű, de nem pörög már tiltáson jórégóta. Minden látszat ellenére, nem vagyok én (akkora) állat! Megszolgálta becsületben az idejét; megérdemli, hogy kíméletesen közlekedjek Vele...
Ez olyan lenne, mintha elzavarná az ember a nagyanyját 110 gátat futni...
Mit nyom ki nyáron és hova
Ezen nem zárt rendszerű a hűtő (plusz egy ventillátor)
Nekem a motoros demonstráción az arszolásnál szinte végig
forgott a vent. de nem kellett utánnatöltenem
Vagy az "utcaharcosa" egyhelyben tiltáson pörög perceken át??
sose tiszta viz, mindig keverve van. de amit nyaron kinyom a melegben azt desztvizzel toltom utana.. aztan telen az egesz le, eloiras szerint bekeverem fagyallos vizzel -30 fokra, aztan utana kezdodik a kor elolrol....
amugy a szarabb fagyallok marjak a gumitomiteseket, tehat tessek vigyazni, h mit toltesz bele!
hat igen lassan kezdodnek a teli tarolasrol szolo eszmecserek....
jar az agyam egy bo egynapos(vagy tobbszor egynapos-itt a hosszu hetvege) hetvegi motorozgatason, nem tudom van-e esetleg igeny ra....csak erdeklodok egyenlore!
Az enyemben a gyari materia van meg, full kek a hutole.
Kawagirl: en benne vagyok, aztan megbeszelhetjuk a fulmelegitest is.
Turazok: ha jol emlexek a 2/A-n akartok felmenni (az ut elso szakasza). Ma arra jottunk SK-ba: kiraly az ut, egy-ket helyen csinaltak a padkat, de mar kesz, kira utminoseg, a kanyarok igy tok jol majrecsik gyilkosak. Kar, hogy autoval voltunk...
Bizony, hogy kölséghatékony! És még jobb is azt nézni télen, mint az Anyátok közt! Kozmax:
Azért van a moccban is (hűttő)vizzz. persze lassan fagyállósítva.....
Aztán fagyállósítjuk a motor gazdáját is...
hja. vizz. amit egy flakonban otthagytam, h lássam mennyire lehet hideg szegenynek....
Kawagirl:
Nem igaz, h Neked semmi se jó!!!
A többiek is felajánlották, h feltolják a Picurkád a 3-ra!!!
Tessék kicsit rugalmasabbnak lenni! Döntsd el, h télen TV-t nézel a nappaliban, vagy motort!
Látom vannak akiknek gondja van a téli tárolással.
Győrben a motoromnak egyedül bérlek egy garázst zárt udvarban. Oda befér még egy pár. Nem fűtött, de villany van, meg a nénik rá is néznek, és tavaly télen sem fagyott meg a víz. Asszem....:)
Akkor lehet, h nálam is levegős a rendszer picit? Bár nekem menet közben nem volt gondom, de Mátrára kísértem bringásokat 15 km/h-val ott kicsit felforrtam.....De ott más is újabb géppel....