Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tom!

Nekem Metzeler Sportec M1 volt most fent az is 5000 km-t ment el, volt benne pálya, távolsági vezetés és sima városi is, nem mondható kímélőnek ahogy használtam. Szerinted melyik a jobb? Vegyek Continentalt vagy maradjak a Metzelernél?
Hát végül is volt ott egy olyan könyv 179 oldalas amiben benne volt a CB250K4 is a többi mellett, úgyhogy KÖSZI sikerrel jártam......
Joccakat, enis megyek tentizni... csutortokon csak akkor megyek ha a fogorvos eletbenhagy... holnap ugy nez ki megyek hozza kis latogatasra suli elott De ha tulelem lemegyek ;) Lum most te hozol gumicukrot emlekezetem szerint
Na lépek alukálni.
Lonetta Várunk csüt. este
Az lehetett a Fóka is ....de aranyos vagy hogy rám gondoltál
Joestet mindenkinek :] Tulvagyok az elso kreszoran, mar hoztam is haza tesztanyagot minnya nekilatok mi minden ragadt meg a mai nap folyaman :D tomato lattam ma egy pont olyan fazert mint a tijed eloszor azt hittem te vagy... aztan rajottem hogy megse... :(
estét
Joccakát!!!
Akkor helyben egykerék?
Ügyes az Epernek 18ért
A jövőhéten rendelem meg az első adagot a ROBI-hoz.
Bár lehet hogy előtte még át kéne nézni a kis vasat, hogy hátha kell hozzá valami fontosabbat rendelni. Mondjuk most láttam hullámos féktárcsát Mallosi-t 17 körül.
Jóestét!!!

Motoroztam ma 115km-t
máskor tudsz
Bele se gondolok....ilyenkor már nem bírok számolni
Ha a foglalot letették akkor, az már elég biztato. Mit szerettél meg benne mikor alig mentél vele igy a hangját sem hallhattad sokat???
kinai megtalálta a motorja hibáját???
A könnyűszerkezetes épület mellet gondolom nagyobb terület is lesz, na oda mehetnek a kocsik, persze magasabb béreti díjért
Úgy tünik megvették de még csak a foglalónál tartunk. Viszont a Hondára nem lesz meg a pénz úgy tünik, pedig nagyon nagyon tetszik! Dehát most ez van. Már annak örülni kell, hogy elmegy a ZiZi, bár azért fáj kicsit......gyönyörű hangja lett....
Számoljál egy kicsit, Te nagy matekos vagy, hogy hány motort kellene letárolnod, hogy megérje
Miért csak lassan???? És mi van a hondával a Kozmaxéknál??? Lassan elviszik az orrod elől.
Béreljünk egy területet amin van egy könnyűszerkezetes épület. Felveszünk egy őrt és kiadjuk csak motor tárolásra télire. Biztos gazdaságos lenne.
Még mindig dupla sport kipus a ZiZi csak lassan már nem az enyém. De az és gyönyörű hangaj van!
Hála a kertesháznak nekem ez ingyé van
Léptem aludni!
Jóccakát!
Á, mégse...