Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladod a hugodnak és még ad is(!) kölcsönt neked?
Igazi nagy motoros család lehettek
igen nem lesz reg. adó
Hát kb 500am van ha eladóm a húgomnak a mocim. Meg azt mondta ad kölcsön. Hát 2évnél tovább akkarom húzni sztem, de persze jobb lenne akkor egy nagyobb. DE én nekem egy 5-6 évre jó lenne. A jogsim az most lesz meg utána egyből A, csak nem tuti hogy lesz nagyobb gép 125nél. Szóval egy vacsi új gépnek azért párja nincsen. sztem Én most 15 éves fejel ezt láttom.
Jah, regadó, ami nem lesz, vagy mi.
De ilyen kis ccm mellett chiptuning helyett jobban jársz egy nagyobb hengerrel. Egyébként meg úgy tűnik, csak 2 évig fogod nyúzni, aztán A-, nem? Te t"od mennyi lé van rá, de nagyobb összeget érdemesebb elkölteni 2 év múlva egy kategóriával feljebb.
Hááát az elejéből annyit értettem, hogy lemaradtál a mai nap miatt
Nekem ok a péntek és a szombat is egyenlőre. Ja, de akkor már inkább
szombat. Kísérjük el a társaságot, persze ha lehet.
Tényleg Tomato mikor is indultok és honnan
Hát most nekem eddig is gyorsaságim volt szóval robogó nem kéne. De ez az új cbr annyiból jó lesz hogy injektoros lesz az az chip tuning Az ár nem 800ezer ha nem 680 körül lesz, amúgy még van egy fasza kis RS125 amit néztem 400ba elhozzhatnám. Csak az kicsit öregecske 95ös.
Szabi, a holnapi napot passzolom: a mai SK úttal kiesett egy napom, viszont egy főóberhá van az egyik levelezésemben... (problema muy importanate).

Péntek és/vagy szombat?
Ja tényleg.

Egyébként nem néz ki rosszul, csak egy kicsitkét "öszvér" jellege van Bár gondolom ez ált. 125-ben ilyen.
Télen lesz jégrobizás Fókával
Jogos.....De a 15 éves még robogót vezessen. Amúgy tökéletes "kezdő motor"
Még én is vennék pályázni 1-t
És mit kezdjen vele egy 15 éves
Te is elkezdted valahol
Sok pénzed van?
~800-ért mér régi Gixit lehet venni.
itt az új cbr !!!

Szerintetek ??
Majd próbálom követni az eseményeket.
Köszönöm
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!
Szeva
Most már mindenről informálodhatsz
TOMATÓ!!!!!

terkep.t-online.hu/
üdvözlünk a clubban, innen sok embernek régi ismeröse
Sziasztok!
Üdv. minden műmájernek.
Fene a fehér festékbe!!
Néha olyan majrécsíkot killerkedik tőle az ember a gaty-ba, h ihaj. Komolyan. Múltkor egy kanyaron belül 3x akartam eltaknyolni a fehér csíktól (asszem, bár nem volt időm nézegetni)
Mondjuk aki supermotyóval támad be egy ilyen pályát, annak direkt poén, h csúszkál, nem....?
Nem mindegy a pálya mindenkinek egyforma!!
Igen 28795 szólás
Jó - jó.......de SZERINTEM túl sok a felfestett rajtkocka (mivel két irányú a pálya, így 2X50 van felrakva . 50 az egyik irányba 50 a másik egyenesbe.) És pont ahol kigyorsítasz ott kezdődnek. Mikor húzod a gázt és rámegy a hátsó kerék, megcsúszhat. A féktáv nem gond mert tudod olyan íven venni hogy nem mész rá. Persze ideális esetben. Ha már többen vannak és előzés, kifékezés....stb akkor gáz lehet....de nem vészes.