Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Ilyenből csak feketénk van.
A neonsárga az ovális alakú és keményebb az anyaga, keresztbe feketével "IXS" felirattal.
Baromi jól tudom leírni, hogy milyen is lehet
Nekem elég egy LX is
ilyen?
8-ért megkapod
Soroksári út 158.
Yamaha World
ha többen vagyunk, akkor jobb neked nem?? mert akkor több helyre adhatsz csókot

LX
igen? 8-9ért elviszem talán 10ért is de akkor lehet felhúzom rá a szemöldökömet. hol vagytok?
Találd meg önmagad, pasi!
Talán egy pszichológus segíthet
1 pár neonsárga IXS térdkoptatónk van még kb. 8-10 pénz
soha nem vagy 1edül... a hangok mindig veled vannak....

LXakinemisazdelehthogymégisvagytalánemdeakkorkivagyokén?? ?
Te is hallod a hangokat???
de nálam most angolul pofáznak...

LX
de legalább a tízóraimat nem vettétek el

na cső, megyek télleg, eléggé lezsibbadtam itt magamban
ok:) majd este visszaigazolok mert itt munkahelyen nem lehet wiwezni egyébként rájöttem 1er taliztunk szentendre előtt a mol kutnál...
Mi a franc...? Bárhova megy az ember, mindenhol wiw-be botlik...
Ez már orvosi eset
biztos, mert szemüveges vagyok
ezt ki mondta? te, vagy a hangok súgták?

na megyek, itt senki sem akar velem játszani
ok, jelöltelek. van már pár "ismeretlen ismerős" - mármint a még nem látott típusúak

dolgozGATOK... és most nem éreztem indíttatást a kötözködésre.... és ráadásul még igaz is volt, mert messze vagyok a pályarekordtól....
de LX jól van

LX
tomatot?
hát fórumismerős nem mintha találkoztunk volna már.
hopp, te ismered parit a wiwen? haverkodjunk
várjál - nagyapádat, vagy a szívinkfartusát akarják elprivatizálni? mert ha az infarktust, akkor ne sajnáld...
te ki vagy, és mitt tettél az lx-szel?????

semmi fikázás, beszólás, kesztyűfelvétel, buzuzás??? nagggyon nem stimmel. elraboltak az ufók???
így így.... 1,53... azt soha nem is fogom megközelíteni... (P ring... de a H ringen sem..)

LX
thanx felhívom őket!
igazad van boccs most tök jól elfér benne az egész megyei rendőrfőkapitányság, felesleges teljesen 1 családnak. valószinüleg az egész város közbiztonsága javult az intézkedés után. egyébként nagyapám meg szivinfarktust kap lassan mert most meg elakarják privatizálni. gondolom nem beszerzési áron fogják adni