Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét mindenkinek!!!!!

tomato köszönöm a ismét a super képet
Miért nem szóltál???Adtam volna a hétvégén neked másik járművet. Van nekem most elég
Szia Tomato !

Nem biztos, h holnap felérek Pestre is, mert ma este kórházba kellett vinnem a Fordot a csapágyával, azt ígérték, h holnap 9-re kész lesz - vagy igaz, vagy nem.
Most minden gépjárművem darabokban hever
Sziasztok lányok!!! (Hidi, Picilecsó)

Picilecsó azért sűrűbben is lehetnél fent És hogy-hogy nem jösz a hétvégén???Csak nem tanulni kell??

Hidi

Most már nincs visszaút. Jönnöd kell a hétvégén. Biztos hogy elkészül a vas (ha megvan hozzá minden alkatrész)
Sajnos volt egy olyan banális sérülése, ami miatt ki kellett venni a blokkot. Meg még egy-két optikai tuning, plusz egy másik kipu. Na meg a 6000-es szervíz...
Szevasz mindenkinek!
Mizu veletek?Rég voltam itt fenn!! Nem is csodálom! IGAZ IMÁDOM A MOTOROKAT, DE HIÁBA EZ NEM AZ ÉN OLDALAM! Látom zajlik itt a pezsgés!
Szia hidi!

Láttam (itt a fényképeken) a motorod a múltkori sajnálatos kátyús eset után.
Remélem a kezed rendbe jön minél hamarabb!
Azokon az eset utáni képeken nem látszott olyan, ami miatt ennyire szét kellett volna szedni a mocidat.
Valami más is időszerűvé vált rajta?

Üdv: Gino
hát de mééé ?

nem elég a 98 ?
Alapvetően nem, csak ha beverem , vagy hajlítani akarom . Így hát nem akarom.
Fáj még?
Igen-igen, a kisujjammal kezdtem ...
A megalománia
Neeem... még egy hengersor lesz benne...
brrr

lebombázták a gépet ?
Sziasztok!
Igyekszem a hétvégén menni, a motorom tegnapi külleme ellenére is bizakodom...
Ilyen az, amikor valaki sokat nézi az
Oríndzskántí csopperszt
Trike lessz abóóól. Nézd csak meg a pólóját!!
Csak chopper-ben meg trike-ben utaznak
CCCCCCC.....Nagy dolog..........Nekem már régóta van

Meg van itt egy kép amit már régóta akartam feltenni. De lehet hogy volt már.
Szóval ilyenek leszünk csütörtökön??????????
Nincs mit. Tudom, hogy a címe 350, te meg 250-eset keresel, de a fizetősők, amiket találtam ezt a kettőt (es a CL250-et) egy könyvben hozzák: gondolom nincs nagy eltérés strukturálisan.
A versenyzők azért nem használják, mert ez utcai gumi és ők sokkkkkkkkal puhább gumikkal mennek.
Azokkal gyorsabbak, de azokat csak pályán tudod használni,mert utcán 100 km után kuka.
vett még egy dobozt előre is? minek? piacra akar vele menni és kell a zöldségeknek??
oks thanx! átgondolom azokat amik eddig vannak és pénteken eldöntöm mit veszek.

egyébként engem a superbikeban teljesen meggyözött a conti teszt, meg amit te mondtál még itt fórumon róla. tetszik a mintázata is meg minden. ára is rendben van nagyon. filózom rajta, bár versenyzők azt mondják h senki nem megy iyennel a stock kategóriában stb... de sztem ez még től uj ahhoz h elterjedhessen. na megyek haza:)
Bemutatom Fókát, mint boldog Yamaha doboz tulajdonost:
Az 1000-n most kezdi a végét járni, de 5000 km-t lefutot.
Szerintem ez nem rossz, legalábbis nálam városi használatnál ez egész soknak számít.
Ama értem. Gondolom te az R6R-en próbáltad......az 1000-es mocidon mennyit megy el km-ben?