Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már a köridőd meg sem közelíti, legalább a ruha legyen RECORD
hosszú haját tépi a korommal és pernyével teli szél, nyakában fülekből és fakanalakból készített ék díszeleg..
nemtom"... a ruha az RECORD... olasz kiscég... méretre varrva...

LX
De a még jobb: lecso bőrruhában, összeborzolt hajjal, dühös képpel Ilyne izével a kezében vagy a vállán. Lecsominátor
hát ott nem csinált semmit
ő egyébként miyen márkájú az a térdkoptató?
rosszul látod. dédapádnak nem volt ezekre szüksége. a társadalomnak annál inkább. mindenki jól járt.
én meg már Szentendrén lakom...

LX
köszi szépen utána érdeklődök
ej most látom sz.fehérvári vagy, pont most szombaton voltunk ott. dédpapám építetette a prohászka templomot, meg a romkertet, meg ha jól tom a bory várhoz meg ők csinálták a téglákat. meg ahol a rendőrség van a szabó palota az is az övé volt. aztán elkommunizáltak mindent
Komoly
egyébként tényleg lassan kopik... most érett meg cserére..

LX
lecsó felhergelve.

szerinted főzne finomat a kukta, ha így beszélgetne vele? kb 5 perc alatt összerántana egy michelin-díjas tűzdelt őzgerincet áfonyával
áááá, ne vicccelj. azt megvette évekkel ezelőtt, de nem cseréli, mert nem kopik. tudod, nem mer dönteni, ha túró is a pályán van.
Bencce,

igen.. jól látod.. de a ruhával együtt adták.. szóval sajnálom, de nem tudom hogy hol lehet kapni.. A ruhát a Corsaro-ban vettem.. náluk érdeklődj...

LX
Még csak telefonon egyeztettek!
Remélem jó emberkéhez irányítottalak , legalábbis az adatlapján ilyenben díszeleg!
LX ZX hallom neked jókis neonzöld vagy sárga térdkoptatód van hol vetted és wieviel kost?
Tájkép csata előtt
Pláne ha Fóka is ott lesz!
Asszem át kellene térnem a spenótra, vagy a sóskára, vagy a zöldborsólevesre...
nem hiszem, h a bogácsi szakács mer gagyi kaját csinálni közel 40 éhes motorosnak főleg, ha lecsó áll az élen, feldúlt arccal, kibontott hajjal
Most látom, hogy igazi vérbeli Hondások vagyunk!
Még az étkünk is szárnyas
Tegyél belőle félre Bogácsra is!!
Ki tudja ott mi lesz a kaja?
Nálunk nincsen konyha Kiszaladtam megvenni az áldozatomat
Én meg kukoricás tojássalátát rántott csirkével és rántott gombával.
Szerencsére a kaja itt a munkahelyen nagyon "ott" van,
ami meg is látszódik rajtam