tudsz egy olyan tisztességes kawa kereskedést, ahol van raktáron alkatrész, vagy villámgyorsan rendelnek? konkrétan egy er6-n első fekete sárvédő kellene, és a cimbimnek azt mondták, ahol kérdezte, h okt vége-nov eleje, mire tudnak hozni...
azért írtam hogy NEKEM!
érted, kicsi piros paradicsom??
nekem is az tetszik ami nekem van... meg még az a nehány amire szivesen rátenném a seggem ha a zöld vérem nem tiltakozna... Bár sajnos az új ZX6 eleje sem tetszik... abban azonban igazat adok hogy élőben kellene látni... de nekem valahogy most nem olyan szép letisztult, és összeszedett a "dizájn" mint a mostani modellen... (R1)
Persze mert még nem láttad élőbe. Akkor lehet hogy más a véleményed. De ebbe igazat adok neked hogy izlések és pofonok.
Nekem mindig az tetszik ami épp van nekem
nem osztom a lelkesedésed... sz"tem a mostani szebb.. És túl nagy falat volt a Yamahának hogy "überelni" akarta... Ez sem csúnya természetesen, és biztos jó motor is lesz, de nekem a mostani R1 jobban tetszik.. az egy nagyon eltalált design... de ízlések és pofonok...
LX
Kösz... most találgatnom kellene???
LX
LX
LX
Én is csatalkoznék!
- Tomato ?
- Zsuzsi ?
- Fóka 3 vödör hal all in
- Karmi: halt, vadat, s ami jó falat két személyrészére
- Kozmax
- Sztédzs3
- Sztédzs3
- Sztédzs3
- Korny
- Korny
- Kawabééb
- setopp
- tgyene
- Maracuya
Ha ilyeneket írsz megfog jelenni Túró is
Inkább: barna herceg, zöööd Kawán a helyes megszólítás!
szevasz lx, te zöldseggű!
tudsz egy olyan tisztességes kawa kereskedést, ahol van raktáron alkatrész, vagy villámgyorsan rendelnek? konkrétan egy er6-n első fekete sárvédő kellene, és a cimbimnek azt mondták, ahol kérdezte, h okt vége-nov eleje, mire tudnak hozni...
azért írtam hogy NEKEM!
érted, kicsi piros paradicsom??
nekem is az tetszik ami nekem van... meg még az a nehány amire szivesen rátenném a seggem ha a zöld vérem nem tiltakozna... Bár sajnos az új ZX6 eleje sem tetszik... abban azonban igazat adok hogy élőben kellene látni... de nekem valahogy most nem olyan szép letisztult, és összeszedett a "dizájn" mint a mostani modellen... (R1)
LX
Nekem mindig az tetszik ami épp van nekem
nem osztom a lelkesedésed... sz"tem a mostani szebb.. És túl nagy falat volt a Yamahának hogy "überelni" akarta... Ez sem csúnya természetesen, és biztos jó motor is lesz, de nekem a mostani R1 jobban tetszik.. az egy nagyon eltalált design... de ízlések és pofonok...
LX
Csatlakoznánk a "szok occo" listához:
- Tomato ?
- Zsuzsi ?
- Fóka 3 vödör hal all in
- Karmi: halt, vadat, s ami jó falat két személyrészére
- Kozmax
- Sztédzs3
- Sztédzs3
- Sztédzs3
- Korny
- Korny
- Kawabééb
- setopp
- tgyene
Szóval ez gyönyörű!!!
Itt van a "73-as modell. Egy könyvtárral feljebb vannak más Honda motorok szervízkönyvei. Nem mindről, de elég sok - akit érdekel.
Sok sikert a sporttársnak!
T.J.