Szeretném indítványozni korán reggel, hogy a Motoros Talit csúsztassuk át csütörtöki napra!!!
Sajnos én sem tisztelhetem meg a közösséget mindig jelenlétemmel és ennek okán a rugalmas nyitvatartás, egyben az Önök szakszerű és odaadó kiszolgálása is bizony elmaradozott, lásd múltkor!
Csütörtökönként beindul egy laza Karaoke Show a benti teremben és szöveg leszünk nyitva, HIVATALOSAN!!!
A hűtő-, mélyhűtő kapacitásunkat háromszorosára növeltük, és mutáns giga burgonyát is beszereztünk a csilliárd adag Lapcsánka készítéséhez!!!!!
Igyekszem a legideálisabb feltételeket kialakítani Önök számára, kérdés, hogy indítványom elfogadásra kerül-e? Kérem szavazzanak!!!
(hajnalban pedig tömegoszlatást is láthattok a Burger King mellől)
Nem tudom néztétek e már, de szerintem ez gyönyörű....megint nem lesz szebb a yamahánál.....és jobb sem remélem......14.000-nél tilt és ez nem semmi egy ezrestől....brutál lesz szerintem itt van még pár kép róla
Köszi srácok fizetősből én is találtam egy rakattal . Van egy két nem fizetős oldal ahol meg sajna mivel régi vas nincs fent a szervízkönyv........ ....keresgélek továb.....
Egy nagyon jó barátom akar indulni a veterán motoros vesenyen jövőre egy 1973-as Honda CB250K4 tipusú motorkerékpárral, ehez szervízkönyvet valaki nem tud véletlenül? Mert ugye szét kellne szedegetni meg tutira megcsinálni, hogy fitti legyen a versenyen
Tehát már döntöttünk. Csütörtökön megyünk
Amúgy Jó reggelt