Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karmi!

Én beneveznék a CD-re, ha nem gond!
Milyen "foga"?? Nincs is neki csak proktója
A nyelve meg kicsi (akárcsak a többi testrésze) Csak azért tudom, mert ha hosszab lenne akor már nem itt tartana és épp most hívna meg minket egy Spanyol körútra . Mondjuk 20 naposra
Lehet, hogy nem is arra fáj a foga
Nem, koszonom, mar szereztem de aranyos vagy :] Lum meg ha gonoszkodik nem kap ma a gumicukrombol ^^
Leonetta!

Vigyem este a KRESZ könyvet és a CD-t?
Én is ezt válaszoltam volna, ellenben a helyes válasz: igen.

Láttad Lum barátunk, milyen diplomatikusan kikerülte a választ?

Így iratkozz be hozzá KRESZ tanfolyamra.
De a többi tárgyban valszeg igen erős
Igen látom!

A klubtalira viszek Neked egy "enytyű" betűt...
Izé... betut
ize... tgyene... bocsi le vannak kopva a billzeten a betuim
Nos, jelentem, a muszaki kerdeseknel asszem megbuknek... tobb a rossz valaszom mint a jo :] De megtanulom remelem hamar ... 2 szemelyes intenziv?? Karmi a kerdesre nem a valasz asszem de ez hulye kerdes :) tgyane:
A készáru-raktárban.
2személyes intenzív???
gyakorlott sofőr ritkán visz magával vizsgabiztost gyakorlott vizsgázó viszont gyakran
kérdezzetek, híveim

karminak ugyan nem ajánlottam fel (főként a krómoszómái y-tartalma miatt), de egy kétszemélyes intenzív felkészítő-korrepetáló kurzussal biztosan tudok segíteni neked..
Egyébként a vizsga előtt kérdezd meg Lum-ot, nekem is megjósolta tavasszal a beugratós kérdéseket.
akkor r1-gyel közlekedhetsz, babettával viszont nem

Akkor most figyelj jól!
Elmondom azt az 5 jó választ:

1.: A jobb oldali kar a FÉK!
2.: A STOP táblánál NEM neked van elsőbbséged!
3.: Ha a rendőr a papírjaidat kéri, nem a tanszereidre kíváncsi.
4.: A motor üzemanyag tartályába nem a "D" betűs csőből kell tankolnod.
5.: A szabálytalankodóknak nem rúgod le a tükrét.
Ne bántsd a gyereket, még most tanul.

Kedvenc KRESZ kérdésem (igaz, hogy "B" kat-ra, de egy gyakorlott söfőrnek ez nem probléma):
Elkezdheti-e a vizsgázó a forgalmi vizsgáját, ha a vizsgabiztos biztonsági öve nincs bekötve?
kerem a 3pontos elsobbsegi teszteken nem tudok pontos adatot hogy hany pontom lett, de megnezem ujra csak hogy ezt a statisztikai allitast ellenorizzem Amugy a motorosban csak a segedmotoros kerdeseket rontottam a tobbi jo lett :]]
ez statisztikailag azt jelenti, h a macisajtos kereszteződések 16,13%-ában nem fogsz elsőbbséget adni..
hehe... Uuuh, ugyesvagyok ugyesvagyok! :D elsore a 31 kerdeses motorosteszten csak 5 hibam lett :]]]
Sziasztok, Májerek!

Hejj, Sony-sok! Helyileg hol volt a "98-as Karácsonyi...?
Majd én felmelegíteleg "kívűl" "belül"
Deugy hidegvan