Most már nem vagyunk olyan fontosak és csak kis korodonok vannak! De azért a majom a ketrecben feeling az még megvan! De már hiányozna.....a lakásomat is körbe fogom venni kordonnal ha ennek vége....
Brbrbrbrbr kuuuuuvvvahidegvan... lassan be fogok futeni :] a paplan alol sincs kedvem kimaszni nemhogy a hazbol Kawa enis meg fogok fagyni a villamosaon mar elore felek... csak jussak el egyaltalan pestig :D
Vigyázz, én egyszer (s utoljára) így egykerekeztem.
Lámpánál előregurultam, Suzukis "csúnyán" rán néz. Gondoltam, majd most megmutatom: zöld, kövér gáz, és rájöttem, hogy üresben van.
No akkor egy határozott mozdulattal 1-esbe rúgtam. Úgy elindult egykeréken a Fazer, hogy csak na...
Majd be f...tam
Azért visszanéztem a Suzukisra: látid, milyen májer vagyok
Én is túl vagyok egy "olvasztó fokozatú" kávén!
Kár, hogy nincsen jégcsapos smile, mert a mai reggelhez az passzolna igazán!
Meg volt a mai élmény is!
A Plaza előtt egy kőkemény Swiftes le akart gyorsulni.
(HÖHÖHÖHÖHÖ)
Asszem át ugorhattam az időben, mert a következő lámpánál, már nem látszódott a visszapillantóban...
Passz, még csak négy napja jelentették be.
...ha lesz ára, nem hiszem, hogy nagyon csillagászati lenne, mivel ez a gyártó nem arról nevezetes.
Tippeljek? Szerintem 200K magasságában lesz...!
De van.
Gondolom betudtál jutni a munkahelyedre
Meglepő módon én nem fáztam ma, pedig nagyon fázós vagyok! Meg is voltam lepve...vajon mitől?
De mondjuk motoron azért nem lehetett kellemes.....
milyet szeretnél? Rózsaszínt vagy világoskéket?
Majd amikor úgy fogunk kinézni a vason, mint a "Damb és Damber"...
Na akkor lesz hideg.
Vigyázz, én egyszer (s utoljára) így egykerekeztem.
Lámpánál előregurultam, Suzukis "csúnyán" rán néz. Gondoltam, majd most megmutatom: zöld, kövér gáz, és rájöttem, hogy üresben van.
No akkor egy határozott mozdulattal 1-esbe rúgtam. Úgy elindult egykeréken a Fazer, hogy csak na...
Majd be f...tam
Azért visszanéztem a Suzukisra: látid, milyen májer vagyok
na, akkor kinek is melegísem a fülecskéjét?????
Fiú mondja a lánynak:
-Nagyon fázik a kezem, betehetném a combjaid közé?
Kis idő mulva a lány:
- A füled nem fázik?
Én is túl vagyok egy "olvasztó fokozatú" kávén!
Kár, hogy nincsen jégcsapos smile, mert a mai reggelhez az passzolna igazán!
Meg volt a mai élmény is!
A Plaza előtt egy kőkemény Swiftes le akart gyorsulni.
(HÖHÖHÖHÖHÖ)
Asszem át ugorhattam az időben, mert a következő lámpánál, már nem látszódott a visszapillantóban...
Szombat reggel a Hringre menet én is nagyon fáztam, viszont dél körül hazajönni már nagyon jó volt.
Majdnem megfagytam a villamoson
Most hisztizek: nem szeretem a hideget
Szabi: kedden SK-ban vagyok. Meló...
TeeJay: Holnap motorozunk egyet munka után?
Ha igen akkor azzal jövök reggel
...ha lesz ára, nem hiszem, hogy nagyon csillagászati lenne, mivel ez a gyártó nem arról nevezetes.
Tippeljek? Szerintem 200K magasságában lesz...!