Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Majerek!

A Kozmax szerintem az ügyfélnek egy idő után azt mondaná:
"ÖKÖÖR!"
Egeszen romantikus ^^
Elképzeltem vizuálisan Kozmax-t mint értékesítőt

Amúgy Jó reggelt!
Milyen szép is amikor két informatikus egymásra talál!
Reggelit!
Én inkább itt az emeleten pusztítom az agysejtjeimet, mert szinte látszik a tenyeremen, hogy az életvonalam másodpercről-másodpercre rövidül, ahogy az egyes vásárlókkal történő eszmecsere során próbálom magam türtőztetni a hülyébbnél-hülyébb kérdésekkel szemben.
Hidd el, hogy a Kozmax-nak esze-ágában sincs cserélni velem

Egyik gyakorlaton kellett egy fejlesztőcsapatokat alakítni, és egy mini projectet végigvinni csapatonként. A csapatunk neve "/dev/null" volt.

Egyébként a streamer neve nálunk "aniko", egy nagyon kedves aranyos kolleganőnk után, mindig öröm, ha kapcsolatba kerülhetünk vele. Értsd ahogy akarod.
TJ ez az "elfelejtettem kikapcsolni a mentest" ezolyan BOFHos "a mentest a devnullba iranyitottam, igy sokkal gyorsabb" volt
Jó reggelt!

Nem jellemző, hogy hozzászólok a témához, de ez tecccik:

- Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda.
- Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra.
-
- Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból.
Hiába próbálta nyakoncsípni a tolvajt, sehogy sem sikerült.
-
- Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfiakat a titokzatos tolvajtól.
-
- - Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem.
Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok és te elfoghatod.
- - Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt, - és a kutya felé bökött.
-
- - Én nem verlek fel ronda ugatással éjjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.
-
- Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a síma beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére.
-
- Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúk , csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl.
-
- A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mintha a tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.
-
- Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül és a nyakát próbálja átharapni.
-
- - Mit művelsz ? ! - rivalt a gazda a rókára.
-
- A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:
-
- - Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én
loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig.
-
- Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy
most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged.
-
- Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől.
-
- Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomba mert innentől kezdve már bízhatsz bennem.
-
- Ugye ilyen csak a mesében történhet meg?"
Karmi, ez egy nagyon jó kérdés!

Az az igazság, hogy most* van egy 24/7-es service requestem, ezt kell pátyolgatnom, szóval alvásilag nem vagyok eleresztve. "Szerencsére" "elfelejettem" kikapcsolni a mentést, szóval 3 órára haza tudtam menni aludni, tisztálkodni, etc.
De nem panaszkodok: valamiből meg kellett venni a motort, meg fenn is kell tartani...

* - most helyett talán a megint szót kellene használni...
Reggelt Dragaim

Lassan repulok nach Nord, varhato E.T.A. Pentek (hacsak lenem lonek)
Szia TeeJay!

Te mikor alszol?

Este el- reggel beköszöntél, éjjel meg a tárolós topicot dobtad fel.
reggelt
Az előttem köszönők után már csak jó napot merek kívánni mindemkinek!
Reggelt!
Jó reggelt !
Jo reggelt!!!
Jó estét emberek!

Van valaki még ébren?
ooo en is ezert kerdeztem... akar en is lehetnek csak nem dolgozom masszorkent
en meg elek bar nem garantalom hogy sokaig
joccakát
Jó estét, sziasztok!

Mire hazaértem és végigolvastam a du, esti termést, mindenki kidőlt?