Én inkább itt az emeleten pusztítom az agysejtjeimet, mert szinte látszik a tenyeremen, hogy az életvonalam másodpercről-másodpercre rövidül, ahogy az egyes vásárlókkal történő eszmecsere során próbálom magam türtőztetni a hülyébbnél-hülyébb kérdésekkel szemben.
Hidd el, hogy a Kozmax-nak esze-ágában sincs cserélni velem
Egyik gyakorlaton kellett egy fejlesztőcsapatokat alakítni, és egy mini projectet végigvinni csapatonként. A csapatunk neve "/dev/null" volt.
Egyébként a streamer neve nálunk "aniko", egy nagyon kedves aranyos kolleganőnk után, mindig öröm, ha kapcsolatba kerülhetünk vele. Értsd ahogy akarod.
Nem jellemző, hogy hozzászólok a témához, de ez tecccik:
- Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda.
- Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra.
-
- Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból.
Hiába próbálta nyakoncsípni a tolvajt, sehogy sem sikerült.
-
- Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfiakat a titokzatos tolvajtól.
-
- - Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem.
Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok és te elfoghatod.
- - Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt, - és a kutya felé bökött.
-
- - Én nem verlek fel ronda ugatással éjjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.
-
- Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a síma beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére.
-
- Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúk , csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl.
-
- A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mintha a tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.
-
- Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül és a nyakát próbálja átharapni.
-
- - Mit művelsz ? ! - rivalt a gazda a rókára.
-
- A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:
-
- - Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én
loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig.
-
- Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy
most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged.
-
- Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől.
-
- Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomba mert innentől kezdve már bízhatsz bennem.
-
- Ugye ilyen csak a mesében történhet meg?"
Az az igazság, hogy most* van egy 24/7-es service requestem, ezt kell pátyolgatnom, szóval alvásilag nem vagyok eleresztve. "Szerencsére" "elfelejettem" kikapcsolni a mentést, szóval 3 órára haza tudtam menni aludni, tisztálkodni, etc.
De nem panaszkodok: valamiből meg kellett venni a motort, meg fenn is kell tartani...
* - most helyett talán a megint szót kellene használni...
A Kozmax szerintem az ügyfélnek egy idő után azt mondaná:
"ÖKÖÖR!"
Amúgy Jó reggelt!
Hidd el, hogy a Kozmax-nak esze-ágában sincs cserélni velem
Egyik gyakorlaton kellett egy fejlesztőcsapatokat alakítni, és egy mini projectet végigvinni csapatonként. A csapatunk neve "/dev/null" volt.
Egyébként a streamer neve nálunk "aniko", egy nagyon kedves aranyos kolleganőnk után, mindig öröm, ha kapcsolatba kerülhetünk vele. Értsd ahogy akarod.
Nem jellemző, hogy hozzászólok a témához, de ez tecccik:
- Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda.
- Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra.
-
- Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból.
Hiába próbálta nyakoncsípni a tolvajt, sehogy sem sikerült.
-
- Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfiakat a titokzatos tolvajtól.
-
- - Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem.
Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok és te elfoghatod.
- - Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt, - és a kutya felé bökött.
-
- - Én nem verlek fel ronda ugatással éjjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.
-
- Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a síma beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére.
-
- Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúk , csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl.
-
- A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mintha a tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.
-
- Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül és a nyakát próbálja átharapni.
-
- - Mit művelsz ? ! - rivalt a gazda a rókára.
-
- A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:
-
- - Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én
loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig.
-
- Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy
most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged.
-
- Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől.
-
- Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomba mert innentől kezdve már bízhatsz bennem.
-
- Ugye ilyen csak a mesében történhet meg?"
Az az igazság, hogy most* van egy 24/7-es service requestem, ezt kell pátyolgatnom, szóval alvásilag nem vagyok eleresztve. "Szerencsére" "elfelejettem" kikapcsolni a mentést, szóval 3 órára haza tudtam menni aludni, tisztálkodni, etc.
De nem panaszkodok: valamiből meg kellett venni a motort, meg fenn is kell tartani...
* - most helyett talán a megint szót kellene használni...
Lassan repulok nach Nord, varhato E.T.A. Pentek (hacsak lenem lonek)
Te mikor alszol?
Este el- reggel beköszöntél, éjjel meg a tárolós topicot dobtad fel.
Van valaki még ébren?
Mire hazaértem és végigolvastam a du, esti termést, mindenki kidőlt?