Újra van gépem!!!!! És még müxik is, ez már minden vágyamat felülmúlja!
Kawa: majd húzd le az ablakot és dőlj be a kanyarba, én is ezt csináltam a nyári családi (tor)túrán!
Nemrég láttam Macit+ Apukáját elszáguldani a Bosnyák téren! Szép látványt nyújtanak ketten! Tök jól mutat a két piros motor együtt!!
Köszönöm a szervezők részéről a meghívást a két hét múlva esedékes összejövetelre, de sajnos nem tudok élni a lehetőséggel.
(tegnap lezárult a majdnem másfél évig tartó pereskedés, a "traktoros" ügyemmel, és hát... elég kellemetlen a végkifejlet... pénzbírság+fél év eltiltás... )
Jó estét, jó reggelt, kinek-kinek az izlése szerint!
Most jöttem haza szórólaphordásból, mert a hugom indul az önkormányzati választásokon.
Tök jó buli
Leonetta, Maci 23! Nagyszerű volt veletek gurulni!
Srácok, lehet irigykedni .
Két csajjal töltöttem a délutánt, és még motoroztunk is egy jót
Mi kell még?
TeeJay! A lányok felvilágosítottak végre
Ezt azért nem gondoltam volna, hogy ezek a fiatalonk még tudnak újat mutatni nekem
Nagyon király amit csináltál, köszönöm!
Mindenki lelép? Engem meg csak most engedtek ide a géphez a gyerekeim. Kawabéb: ugyan még személyesen nem ismerlek, de nagyon boldog szülinapot kivánok neked, a kisfiam is ma ünnepel, ö is szept. 29-én született, és az unokatesóm pedig ma adott életet egy 3 kg-os kislánynak. Nekünk is nagy nap a MAI!!!!
Kawa: majd húzd le az ablakot és dőlj be a kanyarba, én is ezt csináltam a nyári családi (tor)túrán!
Nemrég láttam Macit+ Apukáját elszáguldani a Bosnyák téren! Szép látványt nyújtanak ketten! Tök jól mutat a két piros motor együtt!!
(tegnap lezárult a majdnem másfél évig tartó pereskedés, a "traktoros" ügyemmel, és hát... elég kellemetlen a végkifejlet... pénzbírság+fél év eltiltás... )
Karmi: Nem én csináltam, egyik ismerős ismerőse volt.
Lecsó: Meddig lehet a túrára jelentkezni? Sajna még nem t"om mi lesz azon a 7végén.
Alapvetően tecc a dolog, csakhát szokásos nem tudom mi lesz.
Fóka: Hogy üzemel a GP táltos???
Most jöttem haza szórólaphordásból, mert a hugom indul az önkormányzati választásokon.
Tök jó buli
Leonetta, Maci 23! Nagyszerű volt veletek gurulni!
Srácok, lehet irigykedni .
Két csajjal töltöttem a délutánt, és még motoroztunk is egy jót
Mi kell még?
TeeJay! A lányok felvilágosítottak végre
Ezt azért nem gondoltam volna, hogy ezek a fiatalonk még tudnak újat mutatni nekem
Nagyon király amit csináltál, köszönöm!
Asszem elteszem magam holnapra, vagy mára
Jó éjszakát!
Műxik!
Ez az útvonal lesz talán a legérdekesebb. Volt katonai terület.
terkep.t-online.hu
Próbálok térképeket keresgélni a túrához.
Nem hiába, ez a legszebb nap
Na, most lőőőtték föl itt a pizsamát
Jóccakát
Megnézem fenn van-e nagy zizis vidi a honlapjukon.
Ha lesz idő lehet, hogy próbára teszem
magam vasárnap
Most tem emg a Motorshowt. Inkább nem kommentálom