Az ujjam már szép (csak nem hajlik, és egy kicst kacska ), a csuklóm már nem fáj - annyira.
Már többször motoroztam is, de nem szívesen mert elég gáz egy zúzott motorral megjelenni a társadalomban.... .
A jövőhétre csúszott a motorfelújítás projektje, aztán uccu.... , amikor már ramaty lesz az idő .
Van arrafele lovarda?
Gondolkodtam rajta nem is olyan reg hogy Gyorfele kene elmenni dijugratni tanulnom... de igazabol mar nem tudnam megoldani hogy lejarjak...
Időnként benézek ide is... Karmi, ha nem bírsz velük szólj, segítek!
Reméljük, még hosszú lesz az ősz, és tudsz (tudunk) még gurulni
Az ujjam már szép (csak nem hajlik, és egy kicst kacska ), a csuklóm már nem fáj - annyira.
Már többször motoroztam is, de nem szívesen mert elég gáz egy zúzott motorral megjelenni a társadalomban.... .
A jövőhétre csúszott a motorfelújítás projektje, aztán uccu.... , amikor már ramaty lesz az idő .
Most már fel kötnöm, hogy "nyeregbe maradjak" 3 lánnyal
Hogy vagytok? Te és a motorod?
Úgy látom most is hármasban vagyunk mint tegnap
Csak szólj, bármikor használhatod a csődöröm.. ( ő a Tonbinszky a képen , életem leghűségesebb pasija )
Remélem nem fáztál meg!
Nagyon jól terelgeted a banditát!
Lovarda van, ismerem a tulaját, de sajnos nem Győr környékén van, és nem tudom, hogy van-e díjugrató pálya.
Ebben talán Hidi tud segíteni.
Karmi,Leonetta: Jó volt a tegnap du,este, kicsit fáztam,de túléltem :)
Maracuya: Igen,igen jártunk arra :) Mentünk szőnyeget nézni,meg aztán az autóháttériprai kiállitásra vagy mire...:) Te autóból láttál?!
Gondolkodtam rajta nem is olyan reg hogy Gyorfele kene elmenni dijugratni tanulnom... de igazabol mar nem tudnam megoldani hogy lejarjak...
Kár, hogy nem erre lovagolsz
Basszus!
Egy vigasz: Képzeld, ha áprilisban hoznak hasonló ítéletet
Most jöttem be, motor és kocsimosásból.
Szép állatkert gyült össze a pleximen.
Így jár aki este motorozik
Jót kanyarogtunk tegnap.
Mindenki motorozik?? Nagyon szotlanok vagytok
Mellesleg jo"reggelt" mindenkinek aki epp nem motorozik...ugy latom szep ido van odakinn...