Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarul: kezdhetem az őszülést?
Háááát... ha abban kell...
Köszönöm, majd szólok, csak várd ki
Miben segítesz drága vakegér, az egyetértésben
Sziasztok!

Időnként benézek ide is... Karmi, ha nem bírsz velük szólj, segítek!
Eddig is szép volt az ujjad (is ), kár, hogy minél tovább merev annál tovább kell majd "járatni", de Te ezt nálam sokkal jobban tudod

Reméljük, még hosszú lesz az ősz, és tudsz (tudunk) még gurulni
Szia Karmi !

Az ujjam már szép (csak nem hajlik, és egy kicst kacska ), a csuklóm már nem fáj - annyira.
Már többször motoroztam is, de nem szívesen mert elég gáz egy zúzott motorral megjelenni a társadalomban.... .
A jövőhétre csúszott a motorfelújítás projektje, aztán uccu.... , amikor már ramaty lesz az idő .
Szia Hidi!

Most már fel kötnöm, hogy "nyeregbe maradjak" 3 lánnyal

Hogy vagytok? Te és a motorod?
Lányok!

Úgy látom most is hármasban vagyunk mint tegnap
Szia Leonetta !

Csak szólj, bármikor használhatod a csődöröm.. ( ő a Tonbinszky a képen , életem leghűségesebb pasija )
Maci23!

Remélem nem fáztál meg!
Nagyon jól terelgeted a banditát!
Leonetta!

Lovarda van, ismerem a tulaját, de sajnos nem Győr környékén van, és nem tudom, hogy van-e díjugrató pálya.
Ebben talán Hidi tud segíteni.
Sziasztok!!!

Karmi,Leonetta: Jó volt a tegnap du,este, kicsit fáztam,de túléltem :)

Maracuya: Igen,igen jártunk arra :) Mentünk szőnyeget nézni,meg aztán az autóháttériprai kiállitásra vagy mire...:) Te autóból láttál?!
Van arrafele lovarda?
Gondolkodtam rajta nem is olyan reg hogy Gyorfele kene elmenni dijugratni tanulnom... de igazabol mar nem tudnam megoldani hogy lejarjak...

Kár, hogy nem erre lovagolsz
MilleRR!

Basszus!

Egy vigasz: Képzeld, ha áprilisban hoznak hasonló ítéletet
Max stoppolok
Ma délutánt még bevállaltam volna, holnap viszont egész nap szavazatokat figyelek meg számolok
ahham :) Ma is megyek arra csak kocsival... aztan meg nemtommivel haza holnap De megoldom valahogy
Hali!

Most jöttem be, motor és kocsimosásból.
Szép állatkert gyült össze a pleximen.
Így jár aki este motorozik

Jót kanyarogtunk tegnap.
Ah megszereztem regi kedvenc mesem (Mary Poppins) par zenejet :]] Most odavagyok :DDD
Mindenki motorozik?? Nagyon szotlanok vagytok
már 55 km figyel benne egy igazi fenevad
Nem :]
Mellesleg jo"reggelt" mindenkinek aki epp nem motorozik...ugy latom szep ido van odakinn...
Nem. Bandit meg Vstrom!
macinak meg apjának nem 2db piors fehér supermotoja van?