Ne feledjétek, csajos pályázás a Pannónia-ringen!
Július 19-én vasárnap 16.30 - 18.00 óráig, 1,5 órára csak csajoké a pálya. Ára 10.000,- Ft, jelentkezés a helyszínen a BR Organisation Kft. kihelyezett irodájában.
Előtte az OB futamai vannak, így aki előbb érkezik, az sem unatkozik majd.
Ne hagyjátok ki a lehetőséget, jó alkalom arra, hogy a pancsiringgel megismerkedjetek!
Mesi Nemrég kezdtük el szervezgetni a fórumtalálkozót még nincs meg a konkrét időpont de gondoltam már jó előre szólok ha figyeled a Zalaegerszeg és környéke motoros kört akkor ott tudsz szavazni hogy mikor meik napokon vagy szabad ha mindenki eljönne párosan akkor kg 60 személy lenne de jó is lenne
Na jó reggelt Csajok, akarom mondani Srácok má' csak én vagyok itt lány úgy tűnik
7végén telkeztünk barátokkal, grillezés, szalonna sütés, fülig volt zsíros a szám fejenként 3 kiló szénhidrátot vittünk be a szervezetbe...., óránként
Laci mesélj, hol mikor kivel.....?
Egyik kedves ismerősöméké,gondoltam jól jön nekik a reklám!
Légvárban is lehet ugrálni,amíg készül a vas:)))))
Festőnénit várom egy italra........
Komolyan mondom szégyen, ami néha emberi testet képes ölteni
Július 19-én vasárnap 16.30 - 18.00 óráig, 1,5 órára csak csajoké a pálya. Ára 10.000,- Ft, jelentkezés a helyszínen a BR Organisation Kft. kihelyezett irodájában.
Előtte az OB futamai vannak, így aki előbb érkezik, az sem unatkozik majd.
Ne hagyjátok ki a lehetőséget, jó alkalom arra, hogy a pancsiringgel megismerkedjetek!
7végén telkeztünk barátokkal, grillezés, szalonna sütés, fülig volt zsíros a szám fejenként 3 kiló szénhidrátot vittünk be a szervezetbe...., óránként
Laci mesélj, hol mikor kivel.....?