Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én melózom és így sincs nagyon mit elfüstölni. Ez mennyivel jobb? Na de már csak 1-2 hónap és a kezemben lesz a diploma és akkor jeeee! Remélem lesz valamivel több pénz. Akkor már megy a részlet is R6-ra.
fel a fejjel sok ember még nem is melozik és nem tud mit elfüstölni
Na velem ugyan ez a helyzet. Régen volt már ennyire jó hétvégém! Egy tank benzint elfüstöltem. És most itt bent, hétfő reggel az irodában. Hosszú hétnek nézünk elébe... Na de szombaton elvileg Kakucs!
Pedig pont ellenkező érzelmeket vált ki belőlem, főleg hogy egész 7végén kint voltam a ringen abban a gyönyörű időben és most itt az irodában nincs jó kedvem
ezt olyan örömmel mondtad,hogy meg kellene kövezni
Jó reggelt, ismét hétfő van
Gyors voltál!

Naná hogy megyünk!
Én köszönöm! Jó Veled gurulni, jó, hogy úgy mész mint én. Alagút hatalmas volt. 2. karika után is meg kellett volna fordulni, bár lehet akkor még mindig ott lennénk. Wroom wrooom! Mikor megyünk megint?
Már meg is jöttem.
Mana: Köszi a gurulást...jó volt Alagút: wwwwwööömmmmmwwwwwööööömmmmmm
HEllo!

Mana: Már elindultál?
Délután, Pesten belül valamerre. 4fele indulok, még nincs cél.
Sziasztok!

ki merre megy ma?
Köszi szépen a meghívást, de nem tudtam elmenni, mert délelőtt msot dolgom van. Citadellára megyünk. Jön innen még valaki? Találkozhatnánk.
Szia!
Az AKMT holnap reggel kilenckor indul Velencéről, a Cápa vendéglő elöl. Kb. 300 km gurigát tervezünk, lesz mindenféle motor, ha van kedved tarts velünk. Eddig asszem 45 moci van!
Ki jön gurulni egyet Pesten vagy környékén? 4-re megyek gumishoz és elvileg fél5kor indulunk spannal XVI-ból.
Ha motorozok, akkor csakis az én kis RR-emmel .
Azért mutathatnál majd nekünk néhány képet a Kawádról
Szia!
Láthattalak téged tegnap este Pest környékén egy piros fehér R6-os Yamival? Am lehet h csak keverlek valakivel.
Telejsen jogos. Én is ezért agyalok nagyon egyenlőre a Sport-túrán, bár lehet, hogy ha végre kijutok egyszer pályára, meggondolom magam és utcán nem is akarok menni. Nagyon veszélyes sajnos. Lehet kéne egy papír nélküli supersport és egy papíros sport túra. És meg lenne oldva a probléma. Most már csak pénz kérdése.
F Sport?
Sport-túra igen de mivel kb.90% utcán-10% pályán, ezért nem fogok egy kényelmetlen speed motort venni és ha a Gs-sel is tudtam pályázni, akkor ezzel is tudok majd
Nagyon kis túrás vagy. Nekem sport-túrából csak a CBR 600 F4i vagy FSport játszik. Viszont ezeken erősen gondolkodom. Bár pályára meg inkább RR kéne vagy R6. Nem tudom még, de szerencsére még nem is esedékes.
Annyira tudtam, hogy ezt fogod kérdezni
GSXF-750
azt nem látni lehet?