Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hát Magácska is előkerült végre
Csütörtökön kint vagyok, fussunk má' össze
Szép jó reggelt mindenkinek!
Jóreggelt!

Mesi kitartás!
ÁÁÁ, még nincs, költözöm és mindenem szana-széjjel van
kép van már a pólóról?
lányok! ez
ám az udvarlás
monnyuk nem 18-dik századi verzió
randi?
jaa,még nincs 10 óra...
Hát nagyon elfoglaltak a csajok az már egyszer biztos Vagy úgy tesznek, mintha...pedig nem is
Húha, látszik, hogy hétfő van mindenki nagyon dolgozott ma
Az msn nem működik, telepítettem skype-t. A címem ugyanaz, mint az msn-nél.
De ha lehetséges erről nem szeretnék beszélni, meg most még nem is tudnék, majd egyszer mindent elmondok, de most még nem menne, szeretném lezárni a múltat és vele együtt Pestet is.

Remélem megértesz!
még mindig nem értem a kérés lényegét,hogy ez miért függ össze velünk.beszélhetnénk már msn-en vmikor...
Marcsi itt nem tom regelve van e...Iwiwen megtalálod,az a biztos:))))
Szia Ancsy!

Két napja bekaptam egy vírust a gépre, ezért már ott tartok, hogy szinte meg sem tudom nyitni az msn-t. Nem tiltottalak le, csak nem műkszik normálisan a rendszer.

A kérésemnek több oka is van, de ha lehet, erről most még nem szeretnék beszélni.

Köszönöm!

Foxy
Szia!

Javulgatok, már nincsen lázam, de a gyulladás nem akar múlni. Két hét múlva megyek egy kisebb vizsgálatra, ott majd kiderül mi a gáz. Csak úgy engedett el a doki, hogyha addig egyszer is belázasodom, akkor egyből kórház.

Pff, most megint minden összejött, nem is baj, hogy nincsen jóidő. Haza költözöm, úgyhogy van mivel foglalkozni.
Marcsinak mi a nickje? Vagy nem itt van regelve?
Foxy,töröltél msn-ről,vagy mi a háré van?Próbáltam írni neked,mert megkaptam a leveled,de nem értem,miért kéred benne, amit kérsz Ennek mi köze angyalokhoz?Nem érteni..
Képeket, képeket
Én a H-ringen voltam autós oktatáson
Oda is mocival mentem, meg vissza is, ennyi volt az élvezet de nem is bírtam volna többet, mert beállt a hátam
Ja,a fenébe,le köllött, pedig még nagyon mentünk volna.Nemsokára felrakom a fotókat:))))
Hali:)))
Jó volt a mai túra,sajnálja,aki nem volt ott,bár nem tudtunk sokáig gurulni, mert volt egy kis műszaki baki,de azért cool volt.
Remélem megyünk még ilyen kanyarokat párszor:))))
Vityával minden ok RR,ne aggódj:))))
De ugye nem lett semmi komoly baj Viktor?
Ja ja elég jó volt a gurulás csak ez a kis malőr ne lett volna....de hát ez van van ilyen ...igazából kihagytam volna.....de jobb most mint ha szezon közbe jön ki...:-) Örültem mindenkinek aki ott volt ma a V elencei túrán remélem még megyünk együtt sokat...
Jó volt a Guriga, csak gyorsan leléptetek
Ott leszek
Megyünk,10 és 10.30 között tali a benzinkútnál,Érden a tescoval szembeni oldalon:))))