Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia szépség

látom még beteg vagy de azért már kezdessz jobban lenni remélem
ne csüggedj , még mindig nem az igazi az idő, hiszen többször esett a hó a héten, itt legalábbis. Még várjál kicsit avval a motorozással, betegen ugyse élveznéd annyira felhötlenül, mint máskor, inkább várd meg míg 100%-os leszel, mennyivel jobb lessz úgy újra visszaülni a motorra kitartás
Ancsy, akkor holnap?
RRcat....igen sikerült rendesen hazaterelni a ménest köszönöm az aggódást....
Csőváz Zsozsek!tegnap beszélltem a Dömperrel .mondta h az M6oson mentek...nem tudnátok úgy menni h valaohol hozzátok csapódjak...?mert eddig úgy néz ki h egymagam megyek fehérvárról mivel a cimbinek föstik a rohamsisakját...
nem Te hibátlan vagy! ezért szeretlek!
És én vagyok a HIBÁs...hát ezt nem hiszem el...
Jaaah tuuuudom...a MACSKA volt...dehát nincs is bent
...majd bejön
tenk júúúú, Sandra.Van még plakát nálam,ha kell:)))))
Holnap csájék, nem jön senki a túrára innen?
Jé, csak nem te vagy a csajos fórum önjelölt háremőre, egy eunuch ?
És különben is RRCat kezdte, amikor valamelyik fotógalériámba feltett 1 kérdést. Én csak egy vétlen áldozat vagyok . Egy .
ja
csak én a csajokat egrecíroztatom itt,és nem haverozok
na ezért nem kell kawa
még a végén csaj leszek
Most mi van?
Öljek? Te is ideszoktál...szóval hallgass!
a fiúk kezdik itt átvenni a hatalmat
vagy a kawasaki teszi ezt velük? ? ?
Sandra?
Ancsy : leküldtem az egyik plakátot az érdi TMotor-ba, jó kis márkafüggetlen szervíz. A másikat pedig a Sólyomfészekbe( Alkonyattól pirkadatig motoros szórakozó hely Salma Hayek nélkül ) fogom felvinni.
De van rá még igény...ha van még ....
Szia Laci! Az a pálya, hogy délelőtt kb. 11-kor kezdjük nyomni a basszust Dujv-ból. De Dömpivel ép most beszéltünk, hogy fel fog hívni Téged ez ügyben. Szerintem a shellkútnál talizzunk.
Uff mindenkinek!
cső zsozsek! a hétvégével kapcsolatban mia a kotta?
Sziaztok április 5-dikén ki jön a H-ringre?
Mert mi Nyíregyröl megyünk
Bocsi, Ancsy! Mióta dolgozom, valahogy realistábban állok a dolgokhoz. De már kaparom vissza az optimizmusomat. Azt hiszem, kezd sikerülni. Szombaton akinek van kedve menjen motorozni Ancsyékkal. Én sajna nem tudok menni.
Jah,már elég belőle,bármit szervezük,negatívolsz itten e
amúgy meg nem mki melózik szombaton sztem.
Tehát szombaton akinek van kedve,jöjjön túrázni velünk.
Tali az érdi Tesco-val szembeni benzinkúton 10-10.30 között és goooo!Aki jönni szeretne,időben érjen oda.köszi
Írtam Neked!
Nem tudom ....

De úgy néz ki lőttek az április 19.-én megrendezett Kakucsi sm versenynek is, amin indulni szerettem volna.
Bocsi. Én drukkolok nektek! Vissza kell vennem a negatív kisugárzásomból, mi?
Nagyon negatív vagy
csáó Vitya! Thx a tegnapi mérést, nagy kő esett le a szívemről. Meg a városi gurulást is thx. Jót mentünk, bár mikor elkezdtem húzni neki olyan 100 körül és 200 felett eltéptél mellettem azt hittem lef**om a bokám. Na most, hogy kiderült nem kell szétszednem a blokkot, úgy döntöttem visszarakok rá egy direkt szűrőt és akkor az adagolást sem kell visszavennem. Nincs neked egy valahol elfekvőben véletlenül? Én szombaton nem tudok menni, de szerintem nem sokan lesznek akik mennem, mert ugye elvileg munkanap vagy mifene lesz.
Én azért javallok egy kis gurulást, persze csak úgy pianóban és pár percet, ha jó idő van. Adrenalinnál jobb gyógyszer nincs a földön .
És öltözz be nagyon jó ! Utána meg egyből keress valami meleget. Na ne a Markót .
Vitya Mestör, én felírtam a csajos fórumra,hogy szombaton v vasárnap guruljunk,de inkább szombaton..és menjünk Velence felé,amíg kedvünk lesz hozzá,olyan távra...Változékony,de jó időt mondanak, esőt meg csak nyugati megyékbe, szóval zsír....vasárnap már vissza köll építeni a vasat pályára,hétfőn már mennénk oda,tod..
Sziasztok csajok és skacokból avanzsált csajok
Voltunk ma a ringen,igaz csak fizetni a vörsönyt, hát,mit ne mondjak,nemvoltak vmi sokan...3 kemény fokot mutatott a hőmérő még délelőtt.Komolyan fáztunk.Vááááá