Tudom Zseby! Valszeg nem is fogok motorkára ülni, csak olyan nehéz ... Október óta arra várok, hogy mikor lesz tavasz, erre mikor itt a jóidő ... pfff, nagyon gáz.
Köszönöm! Eztet mondom neki én is! Bogárd meg Újváros körzete is, majd idehozza a mentő. És azt nem kívánom még az ellenségemnek sem. Itt mészárszék van, csak kórháznak hívják.
..ha nem bírod ki motorkázás nélkül, és a vesegyulladás mellé még összeszedsz valamit (ilyenkor minden érzékenyebb ám!), akkor majd mesélek neked a petefészekgyulladásról, meg olyan görcsökről, amikor mentőt kell hívni..
először szerintem gyógyulj meg rendesen... de te tudod..
Nem félek a megfázástól ...addig amíg úgy nem járok, mint Te.
Hát a 160 paci néha nem 1 irányba akar menni . De azt élvezem.
1 valamitől félek, inkább kettő. Fehér beton kis esővel, és busz, tefu szétfolyatott olaja a kanyar előtt, kanyarban. Hondámmal így pereceltem Újváros belvárosában. Vót látvány .
Nekem is van cuki hosszúalsóm, úgy nézek ki benne, mint Markó Iván, csak nem vok hozzá meleg. Én már 3 napja moccal megyek dolizni. Egyik reggel -4-ben, legalábbis aztat mutatta a gépezet.
Mindig felöltözök motorkázáshoz! Ha ilyen jó idők lesznek, akkor nem fogom kibírni, hogy otthon üljek.
Bár még mindig nem tudom mikor megyek vissza Pestre, egyenlőre minden napot dokinál kezdek!
Jáááhááá voltam motorozni. Toltam egy 70km-t kb. :D Kicsit eltévedtem Camponánál és tovább mentem 6-oson, aztán kicsit megzavartam a vasat. Az ujjaim mondjuk megsínylették a dolgot, de hát nem lehet minden tökéletes. Egyébként azt hittem hidegebb lesz. Jó volt csapatni egyet.
Én sem azért küzdök, mert megfáztam, arra mindig figyelek, hanem mert valami f@s influenza vírust elkaptam.
először szerintem gyógyulj meg rendesen... de te tudod..
Hát a 160 paci néha nem 1 irányba akar menni . De azt élvezem.
1 valamitől félek, inkább kettő. Fehér beton kis esővel, és busz, tefu szétfolyatott olaja a kanyar előtt, kanyarban. Hondámmal így pereceltem Újváros belvárosában. Vót látvány .
Nekem is van pár jól bevált kényelmes alsónacim motozáshoz, másban nem is bírnám ki.
Mindig felöltözök motorkázáshoz! Ha ilyen jó idők lesznek, akkor nem fogom kibírni, hogy otthon üljek.
Bár még mindig nem tudom mikor megyek vissza Pestre, egyenlőre minden napot dokinál kezdek!
Foxgirl, azért bundabugyit vegyél magadra !
Nem fogom kibírni, hogy ne üljek motorkára!
Lehet menni Visontára és Kukucskára!
Milyen szép idő van!
Valamikor egy mozi, sétával összekötve?