Köszönjük a véleményt! Legalább most megismertük a helyzetet egy másik szemszögből is!
Akik viszont szerepelnek ebben a kis "divavetítésben" azoknak sokat jelent.
Nekem a sok sok nyári élményt juttatja eszembe, és azt hogy milyen jól éreztük magunkat!
No meg hát valamivel el kell ütni ezt a zord téli időt.....
Hátőőőöööö...a világért sem akarok ünneprontó lenni vagy lebecsülni másnak a munkáját, de szvsz egy ilyen "video" csak annak jelent valamit aki amúgy is ott volt, egy kívülállónak (pl. én) nagyjából semmit nem jelent...
Meg én mondjuk még nem jöttem rá arra se hogy az ilyen állóképes "klipeknek" vajon mi értelmük lehet, ennyi erővel nézegethetnék egy "best of" képgalériát is ...némi mozgóképpel viszont biztos sokkal érdekesebb lenne mindenkinek...
Még egyszer mondom, nem bántani akarom az elkövetőt, csak leírtam a véleményemet (amire gondolom senki nem kíváncsi, de hát ezek a netes fórumok már csak ilyenek, minden bunkó köcsög belepofázhat mindenbe ), hátha hasznára válik.
Nem invitáltalak..csak ahhoz, h értsd miért írtam Alexnek, amit írtam gondoltam nem árt, ha ismered az előzményeket( ha már lereagáltad - ami egyáltalán nem baj )...azok meg a Ciberében vannak...
Akik viszont szerepelnek ebben a kis "divavetítésben" azoknak sokat jelent.
Nekem a sok sok nyári élményt juttatja eszembe, és azt hogy milyen jól éreztük magunkat!
No meg hát valamivel el kell ütni ezt a zord téli időt.....
Meg én mondjuk még nem jöttem rá arra se hogy az ilyen állóképes "klipeknek" vajon mi értelmük lehet, ennyi erővel nézegethetnék egy "best of" képgalériát is ...némi mozgóképpel viszont biztos sokkal érdekesebb lenne mindenkinek...
Még egyszer mondom, nem bántani akarom az elkövetőt, csak leírtam a véleményemet (amire gondolom senki nem kíváncsi, de hát ezek a netes fórumok már csak ilyenek, minden bunkó köcsög belepofázhat mindenbe ), hátha hasznára válik.
Jó lenne már frissíteni a képeket idei felvételekkel, oké már csak ..... napot kell aludni és jön a tavasz
A vidit meg mindjárt nézem
Motoros Csajok 2
Megy a mail!
Ciao!
Mi történt
Kiennének a vagyonomból...
Bár ne emlegessétek a MAci-t, mert még megjelenik