Szerintem több mint 8000-en , de tényleg nagy a cug...reggelre még hidegebbet mondott, kíváncsi leszek. Volt már itt -32 is, de azt nem éreztem mert épp egy liter ouzo volt az ereimben
a terv kész , mehetsz dubaiba, egy ilyen csinos szőkére hamar rábuknak az arab sejkek de aztán képet ne felejts el a sportmotorra a galériába feltölteni nekünk
Az európai jog nem ismeri el a poligámiát, nem? Szal ha hozzá is mennék, simán hazaszöknék az arany RR-el és a gyémánt sisakkal , persze traileren hoznám.. ami a legújabb extrás amerikai változatos X6-osom után lenne kötve és ezeket persze a saját yachtommal hajóznám be Euópába, amit ugye nászajándékba kapnék
Csak pilláztam mikor szóba jött a fórum , aztán, hogy kit ismerünk, hátha van közös ismi........., mint ahogyan a példa mutatja volt, van és talán lesz is.
Én már attól is felfázom, ha ránézek a hideg fagyira..de tegnap nem tudtam megállni, h a mocival ne gördüljek egyet, legalább itt az utcában...hamár úgy is be kellett indítani és a nap is sütött Le kéne költözni Dubaiba...
Nekem csak a fagyi maradt, sajna nem itthon tárolom a kis drágát.
Tegnap reggel én is láttam egy mocist.......................
Az enduro még talán oké ilyenkor............., de utcán! ZZzzz.............
A Budagyöngye mellett!