Azon gondolkodtam, hogy meghosszabbítom az áttételt és akkor tudok menni a ringre is, bár egy picit féltem a motorkát! Szeretem a pancsolós, beszélgetős talikat! Én nagyon bízom abban amit a mocis horoszkóp ígért! "Mesés élményekkel és egy igazán jó társasággal gazdagodhat!"
én háromdiplomás felsőfokú netkezelő vagyok ugyhogy a nettudásomat ne firtasd mert megbizható és előnyös és énis házhoz megyek ha bajvan ugy ahogy te csak hogy én szerelek te pedig kapod hátulrol az ivet lehet nem is a lábadtól jársz olyan furán hanem mert ilyen lyukkal születtél ---- o és most már ilyen van------ O
ja,gondolom,hogy lett volna megcsinálva az a net...hé a Marcsi nem is ért a nethez....itt valami huncutság van az tuti...különben is a marcsi csak ahhoz ért hogy bepucsitson
Annyira megszerettelek,hogy vonyitottál,mikor benyomkodtam neked,hogy a nyakad felfele liftezett....kenegeted a végbélnyilásodat,miután prosztata masszázts alaklmaztam rajtad?
na ezt ilyen stiusba még nem hallottam töled! akkor énis azt mondom hogy mert még a végén ánusznyiláson leszel megszeretkezve a lányok seprünyelei által
Ne búsulj bizti lesznek jó kis moccos rendezvények ahol megfér a két kategória.
Vagy egy jó pancsi nyáron velencei tavon, vagy egy kis kerti party!
De ígérem csinálok majd egy vegyes vidót is! Végülis az összetartás a lényeg!
HAJRÁ CSAJOK!
A műjég elött!
Az meg egy őszinte LFP-s válasz volt,de nem kocsogölni akartam,nálunk ez megy,de semmi rosszindulat...gyere csak oda,írjál nyugodtan,várunk bocs ha szívedre vetted
Ha nem is pályáznánk együtt, attól még gurulhatunk majd, csak legyen már jó idő:)))))
Te első versenyed mikó lesz kb?