Wá! Na ez az, amit még nem próbáltam, de naon akarok én is én is én is! Bár én csak motorosruhában merészkednék a jégre... fő az óvatosság, nem akarok még akár csak 1 szezont is kihagyni!
Óriás kori-party volt ma is Igaz korizni is jobban szeretek, mint tudok ( akárcsak motorozni ) de így is szuper elfoglaltság egy kis kikapcsolódásként a sok tanulásból... Ti mit csináltatok ma?
Ajánlom h beválogassanak titeket, mert megyünk és boldogítjuk a stábot Meg hát a sok pénzt segíteni is kell ám nektek hazavinni, nehogy ellopják a rablók útközben! ...tsssss, mi leszünk azok, csak kendőt kötünk a szemünk elé h ne ismerjetek meg! meg rajzolunk rá szemeket h lássunk is ám vmit!
Brrrr! Ne is emlegesd a jeget! Szörrrrnyű! Ezt naon nem nekem találták ki
Leszámítva azt h 2 napig non-stop fenn voltam - na jó, aludtam 1,5órát, ahoz képest ja, asszem mondhatom h kurrrrva jó volt! A fürdőruha itthon maradt, dehát Ifás feltalálta magát, aztán volt türcsibe szauna, meg medencézés a pezsibe - vagyis h lábmosás, mert persze a törölközőtől nem lehetett megválnom
Aztán römi parti, szkander meg miegymás, reggel meg folyt köv hatalmas karnyikás szemekkel a tréning. Pfff azt a bandát kellett volna látni
Köszike,meglátjuk:))))
Nem volt egy nagy eresztés a válogatás, és hát kiváncsi vagyok, kit és miért válogatnak be....de ha nem jutunk be, sem lesz nagy baj, megpróbáltuk, aztán ennyi
Én msn-em jó amúgy, nincs vele gond és voltam is a gépnél, amikor kereshettél
de persze koszi az invitalast
Amúgy én már nem macival alszom...
Neked?
nyaron egesz barnak vagyunk
Szép estét Neked is!
Neked hogyan telt a mai nap?
Jó lenne motorkázni..............
Valahogy én is így állok a korival.................... Mi jövőhéten szombaton megyünk barátnővel kikapcsolni : DJ Rush!
Valamikor 7-kor lefeküdtem, pici szundi, aztán most pihi!
Nálunk is van igen jó kis koripálya(ingyen) még akár jégmocisoknak is
Mizus veletek?
Leszámítva azt h 2 napig non-stop fenn voltam - na jó, aludtam 1,5órát, ahoz képest ja, asszem mondhatom h kurrrrva jó volt! A fürdőruha itthon maradt, dehát Ifás feltalálta magát, aztán volt türcsibe szauna, meg medencézés a pezsibe - vagyis h lábmosás, mert persze a törölközőtől nem lehetett megválnom
Aztán römi parti, szkander meg miegymás, reggel meg folyt köv hatalmas karnyikás szemekkel a tréning. Pfff azt a bandát kellett volna látni
Nem volt egy nagy eresztés a válogatás, és hát kiváncsi vagyok, kit és miért válogatnak be....de ha nem jutunk be, sem lesz nagy baj, megpróbáltuk, aztán ennyi
Én msn-em jó amúgy, nincs vele gond és voltam is a gépnél, amikor kereshettél