A www.wolves.hu oldalon kint van az összes infó elvileg. II. Cellect Aréna Kupa a pontos elnevezés. 7-7 ellen, egy kicsit más szabályok. Sokkal gyorsabb játék. A tavalyit Tárnokon volt, több ezren voltak kint, én is többek között, és marha látványos volt. :-)))
Szabit max magamtól tudnék kérni... :-)))) Átvészelem valahogy. Előtte nekünk lesz még egy nagyobb erőpróba, aréna kupa 2-án... Akit érdekel az amerikai foci, ez egy egész napos program, jó csapatokkal, kurva gyors, látványos játékkal. Lesznek külföldiek is elvileg.
A Super Bowl-ra akartam szervezni egy mozis estét, de egyik mozi sem tudta vállalni ( az egyébként kurva drága terembérletért ), hogy kábeles adást megfelelő minőségben kivetít. Sebaj, majd jövőre hamarabb kezdem a szervezést. :-))))
üdv
knapet
majd jol bekiabalok a szelerol
Szabit max magamtól tudnék kérni... :-)))) Átvészelem valahogy. Előtte nekünk lesz még egy nagyobb erőpróba, aréna kupa 2-án... Akit érdekel az amerikai foci, ez egy egész napos program, jó csapatokkal, kurva gyors, látványos játékkal. Lesznek külföldiek is elvileg.
A Super Bowl-ra akartam szervezni egy mozis estét, de egyik mozi sem tudta vállalni ( az egyébként kurva drága terembérletért ), hogy kábeles adást megfelelő minőségben kivetít. Sebaj, majd jövőre hamarabb kezdem a szervezést. :-))))
üdv
knapet
vagy megprobalod valahogy atveszelni az ejszakat
Én speciel néha benézek... Nem tudom ki, hogy van vele, de én előszedtem a kicsiZ-t és mostantól ha csak tehetem újra motorral járok.
Kéztschókom a hölgyeknek
knapet