Az igazi eredmények és az egységes, épkézláb játékképhez a lazázás abszolút nem célravezető. Olyankor gyűlnek a törött ujjak, szakadt szalagok. Nálunk a hajtástól minden edzésen hánynak páran. Ha nem adsz ki mindent magadból akkor nem fejlődsz. :-)
Nem tudom, hol tartanak, de eléggé nyugisra vették a figurát. Nagyon amerikázás volt az egész, Atlantában voltam kint meccsen, az se volt folyamatos erőfeszítés, de valamivel kraftosabb volt.
A rugby egy teljesen másik történet. Ha figyelmesen nézed észre fogod venni, hogy olyan ütközések nincsenek mint nálunk. Meg aztán a szabályok és a játék összetétele is gyökeresen más.
itt edzésen elég ritka, hogy sérülés nélkül menjen haza az ember... nem olyanra gondolok, hogy eltört az orra vagy a lába, de zúzódások rendszeresen megülnek itt-ott nem versenyszerűen űzöm, asszem ahhoz kevés a heti kettő. meggondolom, mert érdekel. köszönöm
Birkózó is van nálunk pl. Meg kajakos. Szóval az szerintem tökéletes. Mondjuk itt a sérülésekkel is számolni kell... szóval ha versenyszinten kempo-zol akkor nem biztos, hogy a legcélravezetőbb. Mindezzel együtt mi mindenkit szívesen látunk!
LX
egyre tobb a pasi es en hiaba probalom tartani a frontot, mindig leszoltok
LX