Legalább magadat ne alázd, te hülye... Mit reklámozod, hogy egy nő azt sem tudná, mivel van dolga, ha a lapod alá néz...
Barátom, neked akkora komplexusaid vannak, mint a ház! Szerintem ne beszélj a férfiak nevében, ha megszólalsz, mert megalázó rájuk nézve, és kétlem, hogy szeretnének veled "egy kalap alá" tartozni... Inkább menj és sétáltasd meg a szöszi-pincsidet, meg verd ki babettán ülve, bár az is gyanús, hogy miért fiúkra akarod verni...
Oksa rózsaszín rs-el vagy feketével megyek aztán majd szolj ha kinn vagy vagy majd megbeszéljük aztán meglátjuk (felőlem gsxr 1000-el is jöhetsz csak akkor a 600-assal megyek) szóval majd megbeszéljük de most megyek mert ez egy női fórum és hadd bontakozzanak ki a csajok csak sok ilyen paraszt van akir beír és ocsárolja a lányokat
Oké!Mekkora a nyomatéka a motorodnak?Fingod sincs mi,és mekkora fordulaton adja le a maxot?Szerintem azt sem tudod min ülsz,csak ugy ahogy azt sem mit vennél a szádba,ha már a motorinfónál tartunk
ha ez nalad is bevalna, szivesne megtennem!
kar, hogy kiskorodban nem maradtal vegleg alatta annak a motornak. vagy talan attol vagy ennyire hulye? a nodet meg szerintem itt mindenki sajnalja, de abban a zsakutcafaluban, ahol laksz, mas nem maradt mar rajtatok kivul tuti
Nem veszünk ám minden szir-szart a szánkba, ami a kezünkbe akad... Szóval nyugodtan hagyhatod a motorinfo lapodat...
A te nőd tudja, hol a helye? Gondolom... ÜL!
Szánalmas kis pöcs vagy... Ha meg neked nem elég széles az út, akkor ki nem tud vezetni?
A BUZIS motorozásban pedig valóban nem kelhetek vitára veled: TE aztán biztosan tudod, hogy milyen az...
Ha egy Babettán ülök,akkor is rádverek haver!Mit akarsz Te körözni? Ülj vissza a csajok szoknyájára...csak nehogy egy kiforduljon eléd..Te nagy pályás:)
Egy farok kevés ennyi szájba,uh inkább lépek,és megnézem a sport1et.Nézzétek meg vane valami jó műsor a romantikán.Vagy a rtl klubbon,lehet megy a Stahl konyhája Tanulhatnátok tőle...Műmájer picsák
Mekkora gempa vagy itt oltogatod a nőket, ami kibaszott nagy bunkóság és beállítasz ide hogy te vagy a nagy mácsó. Lefogadom hogy Zseby, bár nem ismerem,pályán 5 percenként verné rád a köröket, mert nem is tudsz motorozni. De ha akarod mehetünk egyet pl Hungaroringen v Kakucsringen igaz én férfi vagyok de 125-össel foglak alázni
Barátom, neked akkora komplexusaid vannak, mint a ház! Szerintem ne beszélj a férfiak nevében, ha megszólalsz, mert megalázó rájuk nézve, és kétlem, hogy szeretnének veled "egy kalap alá" tartozni...
Kicsit nem nézek ide, és már megint áll a bál?
kar, hogy kiskorodban nem maradtal vegleg alatta annak a motornak. vagy talan attol vagy ennyire hulye? a nodet meg szerintem itt mindenki sajnalja, de abban a zsakutcafaluban, ahol laksz, mas nem maradt mar rajtatok kivul tuti
A te nőd tudja, hol a helye? Gondolom... ÜL!
Szánalmas kis pöcs vagy...
A BUZIS motorozásban pedig valóban nem kelhetek vitára veled: TE aztán biztosan tudod, hogy milyen az...
a "nodet" csokoltatjuk!
Most vagyok elsőnek ezen az oldalón.
Zseby egyet értek veled igazad van ugyanis én már ládtam nőt streetfighter motoron.
Ja és namcsak álló helyzetben.
teged minden hulye megtalal?