No. ebből sem lesz nagy balhé
Én azért több tiszteletet adnék a hölgyeknek, nem egy téren leptek meg, amiben
azt hittem ügyes gyerek vagyok (a plédgyűrés kivétel ) Ja és ha már a "Motorozó nők" topikban vagyunk, ne húzzuk már le pont a nőket. Pokol angyalai topikba is bemész és szarozod a csoppert?
De csak azért mert több a köbcenti és alapjáraton többet tol... Te meg gyengécske vagy a kuplungot húzogatni állandóan, így kénytelen vagy próbálkozni...
Erre a lassú motoros nők témára visszatérve... Én egy motoros csaj ismerek közelebbről akivel szoktam mocizni. Tavaly mikor motoroztunk még friss jogsija volt mindig én mentem elöl, szegénykém még kilencvennél is mindig lemaradt meg elég bizonytalan volt... Aztán idén tavasszal is megdumáltunk egy motorozást. Szokás szerint élre álltam a kilencvenes tempóval... Egyszer csak valami rohadt gyorsan elment mellettem. Hát a csaj volt az... Ezek után powernyitás felett kellettem tartani a fordulatot hogy egyáltalán tudjam vele tartani a lépést. Szegény mito:)) Pedig "csak" zxr250-je van... Ja és ami a legfontosabb hogy nyomát sem láttam a bizonytalanságnak!
Én azért több tiszteletet adnék a hölgyeknek, nem egy téren leptek meg, amiben
azt hittem ügyes gyerek vagyok (a plédgyűrés kivétel ) Ja és ha már a "Motorozó nők" topikban vagyunk, ne húzzuk már le pont a nőket. Pokol angyalai topikba is bemész és szarozod a csoppert?
Rég láttalak. Vagyis én voltam itt régen. Látom lecseréted már a gépet az rs-re... Hogy vált be a masina? Jobb mint a cbr?