Nem vagyok az a száguldozós tipus,de ha kell,én is tudok ám gyorsan menni.Átlag 120-140 nekem bőven elég...az meg szerintem nem gyors.Kocsival is megyek annyit.Inkább szeretnék mindenhova egyben megérkezni,na meg van aki engem hazavár minden egyes nap
...jó, 20 perccel előbb odaérsz... és akkor mi van?
Én meg Szegeden boldogan várnám Hayagirlt, mert tudom, hogy épségben és boldogan, egy jót motorozva érkezik meg... A 20 percben elmennék venni neki valami finomat, amíg te egyedül, de baromi büszkén várakozol...
Lehet kicsit elkapott a hév..Sajnálom,ha valakit is megbántottam,de a mocis nőkről ugyan az a véleményem,mint a katona csajokról.De azért tisztelet a kivételnek!
...Egy nő soha nem jut el olyanszintre,mint egy pasi.Egy nő hétvégi motorosnak való-tisztelet a kivételnek(ha van).Szerintem túl bizonytalanok vagytok,és érezni a parát rajtatok,ha a kormánymögé ültök.Nem tudjátok tartani a tempót,és szerintem veszélyesen betartotok minden szabályt.Unalmasan húzzátok.Én utálok nővel menni,mert lassúak vagytok..azaz hátul van a helyetek,de azért aranyos,hogy próbálkoztok..
Viszont az elöbb emlitett szabály betartás miatt bátran javaslom nektek a "nagyvasakat" is.Kevésbé vagytok merészek,mint mi...a teremtés koronái:)..és legalább minimális esély van arra,h tudjátok tartani a tempót!
Azért remélem nem utáltok...
Én meg Szegeden boldogan várnám Hayagirlt, mert tudom, hogy épségben és boldogan, egy jót motorozva érkezik meg... A 20 percben elmennék venni neki valami finomat, amíg te egyedül, de baromi büszkén várakozol...
Viszont az elöbb emlitett szabály betartás miatt bátran javaslom nektek a "nagyvasakat" is.Kevésbé vagytok merészek,mint mi...a teremtés koronái:)..és legalább minimális esély van arra,h tudjátok tartani a tempót!
Azért remélem nem utáltok...