Ja, bocs, nekem sikerült eljutni a felsőfokú végzettségig is... de megnyugtatom a pici lelked: van mellette két szakmám, és jelenlegi munkámat szintén egy új területen végzem középvezetőként, emellett 4 nyelven beszélek, amiből hármat felső fokon... de nem erre vagyok a legbüszkébb. Hanem arra, hogy vannak barátaim, akik szeretnek, és akármelyik topikba írnék itt, legyen az Hayabusa vagy GSR , esetleg KTM, ugyanúgy szeretettel és tisztelettel fognak fogadni mindenhol... Na ez az, amit te sosem fogsz elérni...
Na éppen erre akartalak rávezetni mindenki magából indul ki és tér vissza ezért nem értem hogy amit az imént írtam gyengébbek kevéért ismétlés: abba kellene hagynod a beszólogatást és értelmesebb dolgokon kellene törnöd a sötét fejed, hogy szavaiddal éljek. de nekem egál. Majd meglátod.
Hú baszki... Te sötétebb vagy, mint amit legmerészebb álmaimban feltételezni mertem volna... Honnan tudod, mit tettem le az asztalra?
Egyébként szerintem te vagy itt az egyetlen, aki olyan kicsinek érzi magát, hogy mindenáron pattogással akarja ellensúlyozni...
Inkább írd le érthetően,úgy,ahogy 1 26 évestől elvárható.