Naa ez már tetszett de szeintem menjünk vissza motovross oldalra itt csak utcai pipik vannak már meg is bántam hogy rákérdeztem van-e itt terepes csajszi a közös mocizás végett. Ezek meg nekem ugranak. Azt hiszik mien kemények mert húzzák a gázkart de ha egy 120 kg- mocit le kellene tenni a domboldalon össze törne a csini pofiuk.
Nagyon leegyszerűsíted ......
Te a gyosulásokról beszélsz? Ott tényleg a kűgázt kell húzni és fékezni.
Aszfalton nem is kanyarodik az ember...stb. Ugye?
Na jó, asszem kénytelen leszek bevállalni a gecimanó szerepét...
Nem azzal van a baj, hogy te azt szereted... ez így van rendjén, mindenki válassza azt, ami az ő szívéhez közel áll... De a debütálásod enyhén szólva nagyobb pofikáról tesz tanúbizonyságot, mint amennyi - gyanítom - mögötte van... Van egy kulcsszó: TISZTELET! Tisztelet, a többi motoros társ iránt, legyen az utcai motoros, vagy cross-os, vagy pályázós, vagy egy simson-os kisöreg a faluban... továbbá tisztelet az idősebbek iránt is, nem pedig beszólni egy felnőtt férfinak... hidd el, talán jobban tudja, milyen egy igazi nő... Én a sportgépeket imádom, és megrögzött Honda-rajongó vagyok. De ugyanúgy csodálom a terepmocisokat, a Hayabusákat, a Kawákat , vagy bármi mást...
Itt nincs szükség a "megmutatomdevagánykiscsajvagyok" szövegekre... hidd el... Szeretni és tisztelni fognak anélkül is... csak te is úgy állj hozzá a többiekhez...
Hát mi? Nevetni fogsz mentem már ninjával meg R1 -sel és az traktor hozzá képest. Nézz körűl a levegőben úgy 3m magasban cross motorral. De magyrázhatok én itt utcai motorosoknak nem is ismerik adrenalin fogalmat.
Te a gyosulásokról beszélsz? Ott tényleg a kűgázt kell húzni és fékezni.
Aszfalton nem is kanyarodik az ember...stb. Ugye?
Nem azzal van a baj, hogy te azt szereted... ez így van rendjén, mindenki válassza azt, ami az ő szívéhez közel áll... De a debütálásod enyhén szólva nagyobb pofikáról tesz tanúbizonyságot, mint amennyi - gyanítom - mögötte van... Van egy kulcsszó: TISZTELET! Tisztelet, a többi motoros társ iránt, legyen az utcai motoros, vagy cross-os, vagy pályázós, vagy egy simson-os kisöreg a faluban... továbbá tisztelet az idősebbek iránt is, nem pedig beszólni egy felnőtt férfinak... hidd el, talán jobban tudja, milyen egy igazi nő... Én a sportgépeket imádom, és megrögzött Honda-rajongó vagyok. De ugyanúgy csodálom a terepmocisokat, a Hayabusákat, a Kawákat , vagy bármi mást...
Itt nincs szükség a "megmutatomdevagánykiscsajvagyok" szövegekre... hidd el... Szeretni és tisztelni fognak anélkül is... csak te is úgy állj hozzá a többiekhez...
Levegőben? Ott repülni kell.....
A motor az földi jármű.