Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a Jimmy csak azért nem írt még semmit, mert csak olyat tudna írni amitől eret vágnál magadon. Annyira meg talán nem haragszik rád.
Na ja! Én elgondolkodnék a helyedben azon, hogy nem hozol szerencsét magadnak!!! Szakítsad meg ezt a nem túl virágzó kapcsolatot.
Kösz Ja nagyon jó kis tó , de tényleg olyan mintha melózna a ember . " napig ártatom a kukoricát lesz egy kis kellemes bukéja . Azzal beetet a ember és máris felesleges a bojlis fotel .Csalizás ,dobás fárasztás egész nap Sokat nem lehet elmélkedni a világ nagy dogairól Haza fele meg csak abba reménykedek hogy este nem akar semmit az asszony Amúgy azon a horgászaton 15 14 13 és 2db 12 kilós hal volt meg a apraja 4-től 9-ig számolatlanul
három órát belekeveredtem egy horgászversenybe kisegítőként
fogtam egy kis pöcsnyi törpeharcsát, 2 kicsike dévért, 10 vagy 11 kárászt(ezeknek a többsége 20-25 centisek voltak) és egy 2-2,5 kiló közti pontyot
három óra alatt megdupláztam a másfél napi eredményét 2 embernek
mondjuk én nem voltam ittas és láttam hogy mozog a szélben a kapásjelző
több mint egy éve nem volt pecabot a kezembe, szóval ez is olyan mint a biciklizés ha egyszer megtanult az ember akkor azt nem felejti el
Oszt még azt mondják,hogy a horgászás a nyugalom sportja.... Csak az ebben leírtaktól 10szer idegbajt lehet kapni.... De hát úgy szép az élet,ha zajlik!
Ez qrva nagy!
Ezerszer jobb, mint simán, unatkozva fogni pár kövér pontyot!
na én már a töltő keresés 10. percébe kiszórtam volna mindent a kocsiból és elmentem volna haza
de lehet nem bírtam volna addig
A kaland nem föltétlen a halat jelenti
Kész lett a hajócsavarom, mondom a sóginak ki kéne cserélni, vett ki a sógor szabit a hét közepére, meg elhozott egy cimboráját magával. Mondom okés, de akkor csak partról tudunk pecázni, mert 3 személynek már nem komfortos a csónak. El is terveztem, hogy 6-ra megyek értük, fél hét legkésőbb indulunk, 8-ra ott vagyunk 815-re sólyapályára felállok, 8 30-ra hajócsavar kicserél, 9 00-re bepakolunk, a tervezett horgászhely (aranyosi sziget) 1 óra hajóút tehát 10-re ott vagyunk 11-ig bebolyázva beszorva pecázunk
Na ebből az egészből annyi jött össze, hogy én reggel 6 órára ott voltam a sógórnál.
Cuccoknak még csak a fele kipakolva. Mondom mi a fasz van? Nem ért rá este összepakolni, mert sok munka volt
Oké, haverja már ott volt rendes gyerek, csak két nejlonszatyrot hozott. Mondom igaz etetünk- itatunk, horgásztatunk, de legalább a te cuccaiddal nem kell bajlódnuk Pakolgatunk befelé a sógor gyűjtöketi össze a cuccokat, telik a hiace 5 köbös raktere Mondom elég lesz mosmár hová a faszomba ennyi cucc egy napos pecához, autóba be-autóból csónakba be csónakból ki csónakba be autóba be autóból-ki pakolásgatáshoz???? de de még erre is meg arra is szükség lehet MOndom rakjad akkor ( nem akartam elvenni a kedvét)
aztán amikor a pakolással kész lettünk még rájött a szarás. Mondom mennyé Amikor végzett akkor azt hittem indulásra készen vagyunk, de nem. Elkezdte a telefontöltőjét keresni, de ez cirka 30 percet vett igénybe Én folyamatosan mondtam neki legalább 4 feltöltött mobíltelefon van az autóba mind kártyafüggetlen akár az összeset a rendelkezésére bocsájtom, sőt igény szerint még olyan símogatós lapos szar is van közte, amit életembe nem használtam de legalább akkora a képernyője mint egy nagyobb monitoré. Ezzel a lehetőséggel nem kívánt élni, de én akkor már tajtékoztam a dühtől Tudtam, hogy vásárolni sem vásárolt még az is legalább 20 perc, lesz, mondom gyerünk el vásárolni, addig gerike felajánlotta, hogy, hoz egy 220-as átalakítót(inverter) mert neki van olyan Mire a vásárlással végeztünk addig geri is vissza ért. Na mondom mostmár aztán induljunk, amikor megszólalt a sógór telefonja, hogy előkerült a töltője. Persze irány haza érte Ha jól elmléxem fél nyolc elmult mire elindultunk Kb. ennyi az utazási idő is Na mondom mindegy. Mondom a gátról rögtön a kocsmába megyünk napijegyért egy két naposat kiváltasz 2-2 botnál nem kell több 3-nak erre a rengeteg halra.
Kikötőbe egy kötelező negyedóra beszélgetés a kikötőörökkel, sörözés, informálódás stb. Na mondom kiállok a sólyára, gyorsan cseréljétek le a hajócsavart én közben megtankolom a gépet. Hát a negyedórás hajócsavar cseréből nem lett semmi Az első óra hosszánál már gyanús volt, hogy mi van. Nagy neehzen tudták leszedni a hajócsavar kúpot az átmenő csavar elgörbülve. A következ fél óra azzal telt mire megállapították, hogy elfordult a persely a stifthez képest így a stiftet nem lehet kivenni belőlle, tehát marad a régi lapát. A következő félóra pedig a kúp visszaszerelésével telt, majdnem úgy volt , hogy nem is sikerül azt mehettünk volna a 6 lovas johnsonnal Na akkor bepakoltunk elrendezkedtünk éppen délben idultunk is addigra már jó néhány sörrel a hasunkban A hajó út valóban 1 óra hossza volt. Kb. A felénél eszembe jutott, hogy basszátok meg a kocsiba hagytam az engedélyemet. Mondom nem fordulunk vissza úgysem ellenőriznek. a 4 alkalomból eddig még csak 2-szer ellenőriztek, akkor most az 5-ik alkalom hatóság mentes lesz 13 óra partot érünk. Qrva nagy mázlink van a tisza közepén található kb. 25 hektáros szigeten találunk egyetlen szabad parti állást hét közepén Láccott a helyen azt sem túl rég hagyták el.
Na akkor kipakolunk sör-.pálinka. Mondom beúszok két bólyával, megszórom a pályát, büdössel. Így is lett. gerikének mondom nekem nem olyan fontos a peca, ha összeszerelgeti a botjaimat, akkor a nem létező(kocsi kesztyűtartója) engedélyemmel horgásszon nyugodtan, de egyik az harcsás bot legyen. Felhívtam a figyelmüket, ha véletlenül amit nem valószínű így hét közben, jönnének rendőrök vagy halőrök ellenőrizni én látványosan elkezdem keresni a csónakban az engedélyemet, mintha úgy tudnám, hogy ott van, mert ha kiderül, hogy tudtam, hogy úgy kezdtem meg a horgászatot, hogy nem volt nálam az tuti bünti. Szépen osszeállítjuk a tábor a 4 bot bevetésre került, kettő a bólyákhoz pontyra, kettő pedig nadállyal csalizva harcsára. Ahogy jövök megyek a csónakon keresztül, (mert a fürdőlétrájáról lehetet megközelíteni a vizet a part meredeksége miatt) érzem, hogy kibaszott benzin szag árad a csónakból. Szólok is a sógórnak, hogy kukkantson már rá mert baszott büdös van. Ahogy ott indítgatjuk meg nézegetjük a motrot a szemem sarkából látom, hogy megáll a halőrcsónak mellettünk Na szálnak kifelé a partra Udvariasak. Bemutatkoznak Mi is bemutatkozunk. Előszőr a sógor kerül sorra. Nem jó lett kitöltve az engedélye. A név stimmel, időpont stimmel, horgászigazolványszám teljesen más Videókamera, jegyzőkönyv Én kerülök sorra ekkor már 10 perce keresem a csónakba a nagy semmit. Jegyzőkönyv, videókamera Ezek a derék titánok azt mondják, hogy vegyem ki a botokat, mennyek vissza az engedélyért dinnyéshátra, mutassam be nekik, ha ez éjfélig nem történik meg feljelentenek Mondom remek. Nos a pontyozom még ki is jött a harcsázós elakadt egy fatuskóban a víz alatt. Én mondom nem vágom be a szerelést bemegyek érte. Cipőt felhúz, megyek a zsinór mentén lefelé a 3 méteres mélységben az ága bogák között A horog olyan mélyen ült a fában,hogy nem tudtam kihúzni, a levegőm fogytán, dolgom végezetlenül feljövök. Kimegyek a partra zsínór elvág. Ezt közben mind kamerázták, mert a horgászatot engedély hiányában azonnal be kellett fejeznem. Úgy látszik itt bemondásra nem mennek a dolgok Mire számot cseréltünk és elköszöntünk egymástól elmúlt 17 óra. Nincs mit tenni visza kell menni az engedélyért az oda-vissza több mint 2 óra eddigre azért már jó fél telibe voltam, azért útravalónak még pakoltam a csónakba vagy 4 sört. Azon morfondíroztam menet közben ha ezek még jól meg akarnak szopatni, tuti rámküldik a rendőrt akkor a jogsi ugrik a hajóra. Nem volt rendőr. Visszafelé utón találkozok a halőrökkel, bemutatom nekik a passzust, irnak bele valmit, meg karikáznak valami naptáron valamit jó utat kívánunk egymásnak a tisza közepén ők lefelé én felfele vissza a szigtre elindulok. Kezd alkonyodni mire megérkezek. Ahogy kiérek hozzákezdek a grillezéshez, jó bezabálunk a maradék pálinkát felszívjuk a begyünkbe
Hazafelé már nem volt semmi reggel 11 kor pakoltunk és mentünk.
Eredmények 2 dévér egy kis szürke.
Hiába keresnéd nem találnád Nem írtad, nem mondtad
Az a nem annyira kívánkozom oda, valami rosszat sejtet számomra valami összeveszés lett? Az új tulaj se váltottta be a hozzáfűzött reményeket
Nem keresem vissza, de szerintem írtam. De a lényegen nem változtat. Nem annyira kívánkozom oda.
? egy szóval sem mondtad ezt még eddig
Sőt az égvilágon semmit nem mondtál
Milyen szóból kellett volna értenem?
A kalandos jelzőből gondolom hal az nem sok volt?!
Nem értesz a szóóóóóbóóóóóól? Nem hiszem, hogy menni fogok még oda. És nem azért mert nem mehetnék! Az én spanom kiszállt a tó üzemeltetéséből. De Te bármikor mehetsz oda pecázni. Fogják még benne a hareszokat. Bár úgy hallom, hogy az öreg elég sokat eladott belőle.
Grat. Egyszer voltam ott én is. Jó kis tó az. Erős halakkal. Feeder cuccal egy 8 kilós fárasztása is eltartott 15 percig. Tavaly a legnagyobb melegben voltam. 10kor kezdtünk és 15kor már tele is volt a tökünk. Annyi halat fogtunk, hogy elfáradtunk a fárasztásokba. 16kor otthon is voltam.
Van egy pecás ismerősöm, aki akkor fog húst ha vizel! De azt mondja: " nem is azért megy le"!
itt a dvcs a seggem alatt, de a kígyós sincs túl messze
szóval ha csak pecázni szeretnék akkor meg tudnám oldani máshol is
a balaton az más az nem az a szokványos zöld pocsolya mint a többi
Ti állandóan halasztotok ezzel a balatonnal kapcsolatban
egyébként kisebb vizet nem ismersz annál a derékig érő pocsojánál?
Az jimy vadászterülete, de Ő sem fog lóf@szt sem
jövő hétre terveztünk egy balatini hal vadászatot de elég fos időt jósol, szóval lehet halasztunk.
Nem vad víz de azért halacska 15 kg-os Bázis nevű akváriumból
jó qrvára etüntetek innen
gyilkos
Egyébként hál isten a csónakban volt a harizós bot, úgyhogy egész nyugottan meghívhacc a mobira megfogatni egy 30-as harcsát
Különben meg elég kalandosra sikeredett ez a másfél nap
Dehogy szíííígyellllem! A napokban kiugrom a nagy Dunára és megcsapok pár keszeget is. Utána egy potykát. Így egyben is lesz egy jó adag a halászlé"sütéséhez"!!!
Engedtem már annyi halat vissza az idén, hogy ennyit megtarthassak.
Az nem jóóó!
Mi lehet a baj mester? ? ? Ennyi erővel lehet jobban járnál ha 3-400 méterre csinálnál egy etetést és csónakból lógatnál. Ki kellene próbálni.
én meg nem fogtam lófaszt se,pedig vótam párszor a vizen
találó az emóciód szégyelheted is magad.
Holnap megyek a kisköreire Épp egy hónapja nem voltam már lent
Most egy kicsit ideges vagyok, mer nem találom a harcsázó botom amit májusba vettem, a közös pecánkhoz remélem csak a csónakba hagytam és holnap meglelem Igazából az a tény ellene szól, hogy a haris botot mindíg hazahoztam, ha netán véletlenűl elhínál megint harcsázni a mobira nálam legyen. Vetettem a sógórral nadálíyt még most fogok előszőr harcsázni a tavon Eddig csak cipeltem a cuccot de sosem volt kedvem bevetni