Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Varga Vili volt. Rhone deltàban fogta. 130 kg-ig mèrt a mèrleg, de kiakadt a hal alatt.
Te Vilmos. tuti tieid a harcsás fotók?
Ebben a pillanatban láttam ezeket a képeket a tényekben Plussz volt egy rövid telefonos interjú.
ott elmondások alapján 131 kg-volt a hari és élve ment vissza. De valami dél franciaországot emlegettek
Ha belefekszik a sodràsba az nagyon veszèlyes. Onnan visszacsèvèlni csak a profik tudjàk.
Meg gondolom el is feküdt a fenéken egyszer kétszer
kicsit több volt
Berongyolt a nádba
Nem vagyok kíváncsi a fél órás küzdelmedre.
Nagyon szép. Bár szerintem csak 19-es.
A csörte
Egyébként egy jót kirándultunk a tavon.
1. Élő tisza 410 fkm
2-3. Sarudi medence
4-5. V. öblítőcsatorna faszán fel is akadt a hajtómű egy tuskóba, alig bírtunk letolatni róla
6. aranyosi sziget
7.duzzasztómű Kisköre
8. Téli kikötő bejárat
9-10. Abádszalóki öböl bejárat
11. Félsziget az abádszalóki öbölben
12-13-14. Lapos nagy parti állás a félszigeten.
Ha a hal kifogásának körülményeiről érdeklődtök, priviben szívesen megírom
Kérdezném baszod, hogy hány centi vagy, de ha azt mondod 140 ez a harcsa akkor is qrva nagy (egy súlyt írhatnál azért )

Na ha harcsahorgászat akkor harcsahorgászat. Beszéljünk az én harcsámról. A második Tisza-tavi kalandom a hétvégén
Végre megjött az első tisza tavi halam
Az én harcsám egy 20-as
Az utóbbi 25-30évben sokat változott sajnos nem előnyére de ettől független a Duna mindig az első számú marad.
Szerintem itthon a Duna a legjobb vìz. Nehèznek nehèz, de a legjobb.
Most új dolgot találtam motorozás pecázás nincs.De amugy Dunai pecás vagyok.
és itthon hol nyomod?
Pó folyó ,ha oda megyek csak harcsázok .
Honnan piszkálod ki ezeket a szörnyeket?Csak harcsákat üldözöl,vagy pecázni is szoktál?
Nagyon sok áldozatot kell hozni ezért de hát a szenvedély az ilyen.Felkészülni elöre hogy minden a helyén legyen 1000km jársz horgászni ha valami nem stimmel akár vége is a turának.Garancia nincs sok a kudarc,de megtanít hogy a következő már sikeresebb legyen.Az élmények felejthetetlenek ezt sehogy másképp nem lehet elérni.
Meg kell mondjam nem olvastam és nem is nagyon néztem a filmjeiket. Persze van, hogy bele akadok, de célzottan nem szoktam nézni.
Nem is kell. Mondjuk én meg tudom érteni és el tudom fogadni ha valaki máshogy látja ezt a kérdést. Még ha nem is értek vele egyet. Az én hozzáállásom ehhez az, hogy sem kicsit sem kapitálist nem tartok meg. A kicsit minek? A nagy meg már "barátom".
Nehéz lenne ezt leírni ,neves szakirok könyveihez hasonló volna .Soltész,Fűstös és nem utolsó sorban Bokor ,Székely Ádám szerű de gondolom ezt minden valamire való pecás kívülről fújja.
Igen tényleg nem szép de nem is mélyednék tovább ebbe.
Sokkal jobb.
Pár sort írhatnál a megfogásáról. Ahogy Pipi mondaná assse baj ha 3 oldalt.
Sajnos nem vagyok fotós típus csak pár képem van .