Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem itt éppen megsüvegeltem a tórekord harcsát és megköszöntem neki, hogy szoros küzdelemben ugyan, de magamévá tehettem néhány fotó erejéig ezt a csodálatos példányt
Assszem ez az a pillanat mikor a következőt mondod: "Mindent köszönök Mesterem, tanìts mèg kèrlek".
Na megyek kiszárítom a szarrá ázott cuccaimat
Nincs is kamrám
és ezt mivel tudod alátámasztani
De egyébként semmi jelentősége, hogy milyen az idő. Annyi a különbség, hogy mi ma a Jimmyvel szarrá fognánk magunkat. Te meg csak azt fognád meg amit tegnap. Ez a karmád.
Hüjjjjjlye! Nekem akármelyik nap jó lett volna. Te erőltetted ezt a buzi napot. Két hete szar időt mondtak csütörtökre. Még tegnap is akartad. Ha azt mondtam volna, hogy ne menjünk még most is sírnál.
Ja még annyit láki természetesen köszönjük a lehetőséget
Én most begyakoroltam, hogy kell a főpróbán túl vagyok leközelebb összehozzuk élesben igazi halakkal OKÉ?
A kép a ma reggelről lemaradt
Tuttam Annyira tuttam
Egy felhő sincs az égen száz ágra süt a nap
Ha mert volna valaki velem fogadni, akkor gazdagabb lennék egy ötszázassal
De hát mit tehetnénk, ha vendéglátónknak csak ez az egy idő pont volt a jó
Hiába, ha sokat kell gályázni, akkor nem mindíg az időjárás függvényében ér rá az ember
Megvakultam!!!!!
Igen vitathatatlan, hogy volt bennem némi feszültség
Erős lámpa-lázas vagyok Hogy basztatnátok, ha elszalasztottam volna azt az egy halat
Na meg ugye a bizonyítási kényszer...
Na mindegy minden jó, ha vége jó Persze nem mindenkinek
Na fürdök egyet aszt eldőlök mint a rohadt nád...
Akkor te is elkaptad a f.sz nyelit
Hát nem,talán a sokk miatt nem emlékszel pontosan
Nem láki utasított a bevágásra?
Csak tudnám melyik agymenésesnek volt a csütörtök délutáni peca az ötlete
Komolyan mondom az ilyen nem néz meteorológiát
Hétfő, kedd ragyogó napsütés szerdán ugyan nincs sok nap de eső egy csepp sem és meleg van Csütörtök délelőtt elfogadható felhős napsütéses idő váltja egymást de délutánra meg beb@szik a jóvilágnak volna rá egy ötszázasom , hogy holnap sokkal faszább idő lesz
De nem a vendéglátónk mikor hív le peckázni? A hét legmocskosabb délutánján
Tud időzíteni a faszi
Persze ráadásul kezdő amatőrként még nekem kell bemutatni, hogy kell harcsát fogni
Na mindegy jól vizsgázott a bot meg az orsó az 500 grammos bot karikába a zsinór pattanásig feszülve az orsó csumaféken azért tette a dolgát Jó néhányszor kitört meg ment össze-vissza a csónak alatt, meg próbált menekülni a fenékre, de nem bírt a horgásszal és az elemekkel ez a szép kapitális példány
Ha nem szólok,még most se vágtál volna be
Fehérvárig úgy szakadt,alig láttam valamit
Ebben a fasza időben,rajtunk kívül egy beszari sem mert kijönni a tóra Na ez fémjelzi a mi csapatunk keménységét
Kicsit későn húztam fel a zipzáramat.
Olyan fasza idő volt hazafelé, inkább felmentem a pályára, mert a nacional utakon a nyomvályú megtelt vízzel csak úgy szaggata a kormányt a kezemből Autópályán meg jött egy olyan zuhi, hogy a leggyorsabb fokozatú ablaktörlés mellett sem igen láttam, vissza is lassult a menetoszlop 60-ra
Ígértem neki egy szép 10 kilós harcsalányt ha felakassza magát a horgodra.
Csak szólok ez az egy hal volt a vízben
Na ki fogta meg? Na ki
Most nézem láki lerókázta magát írígységében