Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor te bevonultál mint elvtárs, mire gumi lettél bajtársnak szólítottak,leszerelőként meg egy Úr voltál
Még vékonykább vótam
Én voltam a rajpk, az összes többi a kopaszom volt
Te zsóti szerintem köztük vót a bogyesz is
Szerintem áthelyezték őket később Lentibe.
Na jóóó! Azoknak mehetne most is egy két szopacsos év.
nemhagytam közeledni,mocskosul oda ölt volna akoriban 78 kilócska voltam
Hol szerette volna hogy megborotválkozz?alul,vagy felül?
Nálunk olyan tisztek voltak,akik kurva jól tudtak billiárdozni, csocsózni, inni,meg lopni, egyedül a katonásdihoz nem értettek
utolsó szolgálatom cegléden egy ilyen Ursula tipusu némberrel volt,próbált szabályozni,aszonta nem lesz semmi gond majd megszokom a kapu szolgálatot,ja,meg borotválozzak meg..........mondom neki-csókolom,ez az utólsó szolgálatom,leszerelő vagyok
A századunkban volt vagy 20 szabolcsi cigánygyerek....hát nem olyanok voltak,mint a mostaniak... Legalább megtanultak+alázkodni meg az ágyat bevetni... Már ez is valami...
Micsoda zenei aláfestés és micsoda hang! 8-9 deci pia után nagy buli kerekedhet egy ilyen zenére.
Nevelő hatása? ? ? Nemááááá! Lentiben egy tiszt volt, akire ráillett a Katonatiszt kifejezés. A többi meg dagadt geci volt. Két gatyaszíj kellett rájuk, hogy körbe érje a derekukat.
Akkor már katona csajok is voltak,nem...?
én 9 hónapot voltam 99-ben Kalocsa-Cegléd......aztán ráhuztam még 4 évet Debrecenben mint fizetett vendég
Én ez szerint élek... Bármikor bevethető vagyok...önként is...
http://youtu.be/kFe32d9VE4M
Ezért bánom , hogy eltörölték. Mai időket nézve , meg könnyelműség is....
Szabadszállás : Sofőr, Foszab , Aszód ŐR (1HÉTIG ) , Petőfi : Kiértesítő , telephelyes
Manapság meg... Látom ezeket az ecsetfejű fiatal "fiúkat"...Némelyik olyan kis aranyos,hogy én is megdugnám
Aztán 50évesen naponta edzek és bármilyen sportágban kiállnék akármelyikkel... Sokan szidták a sorkatonaságot,pedig komoly nevelő hatása volt
Én a légi szállítású nehéz páncélosoknál voltam.
Hát igen. Manapság meg....
Halljátok, kopaszok?
Szombathely...1.lépcsős ezred.... MN3715...Táborfalva,éleslövészet-Ódörögd,biztosítás sátorban -24fokban... Rezi-hegyi kiképzés...Ercsi-vízi átkelés BMP-vel,Kárpát-Ukrajna,éles hadgyakorlat a szovjetekkel...soroljam? A gyakorlatokon engedélyezett haláleset:2%...ez meg is volt... Na de ne nosztalgiázzunk...
Mit tuggyák ezek a fiatalok,milyen is volt az igazi katonaság
93... Laktanyában voltál vagy wellnessben?
Ti csak játék katonák voltatok,én meg hősiesen védtem a hazát a nyugati határon,hogy a labanc migránsok el ne árasszák az országot