utolsó szolgálatom cegléden egy ilyen Ursula tipusu némberrel volt,próbált szabályozni,aszonta nem lesz semmi gond majd megszokom a kapu szolgálatot,ja,meg borotválozzak meg..........mondom neki-csókolom,ez az utólsó szolgálatom,leszerelő vagyok
A századunkban volt vagy 20 szabolcsi cigánygyerek....hát nem olyanok voltak,mint a mostaniak... Legalább megtanultak+alázkodni meg az ágyat bevetni... Már ez is valami...
Nevelő hatása? ? ? Nemááááá! Lentiben egy tiszt volt, akire ráillett a Katonatiszt kifejezés. A többi meg dagadt geci volt. Két gatyaszíj kellett rájuk, hogy körbe érje a derekukat.
Manapság meg... Látom ezeket az ecsetfejű fiatal "fiúkat"...Némelyik olyan kis aranyos,hogy én is megdugnám
Aztán 50évesen naponta edzek és bármilyen sportágban kiállnék akármelyikkel... Sokan szidták a sorkatonaságot,pedig komoly nevelő hatása volt
Szombathely...1.lépcsős ezred.... MN3715...Táborfalva,éleslövészet-Ódörögd,biztosítás sátorban -24fokban... Rezi-hegyi kiképzés...Ercsi-vízi átkelés BMP-vel,Kárpát-Ukrajna,éles hadgyakorlat a szovjetekkel...soroljam? A gyakorlatokon engedélyezett haláleset:2%...ez meg is volt... Na de ne nosztalgiázzunk...
Én voltam a rajpk, az összes többi a kopaszom volt
http://youtu.be/kFe32d9VE4M
Aztán 50évesen naponta edzek és bármilyen sportágban kiállnék akármelyikkel... Sokan szidták a sorkatonaságot,pedig komoly nevelő hatása volt