nem..........kedden vonultam........szerda reggel felöltözve bementünk az ugynevezett klubb szobába(2db szék volt meg egy fél pinpong asztal) felsorakoztunk,amenyien befértünk és mikor a hadnagy meg nyomta a famagnón a pause gombot akkor mondani kellet fenhangon,hogy esküszünk, lement a himnusz,pusziszkodtunk,és pénteken mehetett mindenki haza apám meg is lepődött hogy még most mentem el már ithol?
A dandár discó-ra gondolsz?
Nappali nappali mindent lát szemüvegen át veri a faszát ....
Nálunk ez a zene volt és a szolnoki hullarablók nyomták élő eredetibe volt tramburmajor dob cintányér fúvósok meg minden
nem rugtak ki more le kellett szerelni.........mert akkor is egy ilyen csüdafejü szemüveges gechi volt a főnököm mint te és nem birta elviselni hogy nekem még 20 sör után felál a faszom nem ugy mint neki..........akár csak neked akinek a gyerekét a hütőböl kellet kivenni az csak ne prédikáljon férfias katonaságról........te köcsög
97-98 ban voltam ott már szanatórium volt az egész
Egy hónapig volt egy kis szopi díszeskühöz alaki gyakorlat tantermi foglalkozások, majd amikor a tisztek elmentek du. négykor egy kis sikamika a nyírségi tehénpásztorok vezényletével A kopaszainknak már még a díszeskü se vót
Beléptek a kapun, bevilágítottak a seggükbe megmérték hány kg, kezükbe nyomták a ződ ruhát, majd aláírták, hogy a hazájukat és annak határait az életük árán is megvédik aszt ennyi vót
Akkor nem tévedtem nagyot Én is tisztes voltam,de mindíg a kopaszok oldalán álltam.Eccer bementem a politikai tiszthez,hogy had mennyek má haza pár napra,mert három hónapja nem voltam otthon Azt mondta majd akkor mehetek,ha a beosztottaim panaszkodnak rám,hogy szivatom őket,addig helyben járás Gondoltam magamban:rohaggyá meg,akkor se állok be a sorba! Aztán megoldódott a dolog,rövid idő múlva el is helyeztetett egy jobb helyre na ott se telt be a könyvem 18 hónap alatt hétszer voltam otthon.
nálunk is meghaltak néhányan a hadgyakorlaton az egy hónap alatt, de általában ilyenek történtek, hogy az álcahálló akazgatás közben leesett a fáról és hasonló
Jó látod mert a hosszútávú vezetési gyakorlat amit kiforgalmaztunk véletlenül az egyik Bugyi sóderbányába vitt
Valamelyik őrnagy éppen építkezett, aszt megtöltöttek vagy 30 uralt meg 2-3 krazt sóderrel
Nappali nappali mindent lát szemüvegen át veri a faszát ....
Nálunk ez a zene volt és a szolnoki hullarablók nyomták élő eredetibe volt tramburmajor dob cintányér fúvósok meg minden
Enni-inni adtak, ruháztattak, volt fedél a fejed felett, sőt még havi zsebpénzt is kaptál vagy 800 forintot
Egy hónapig volt egy kis szopi díszeskühöz alaki gyakorlat tantermi foglalkozások, majd amikor a tisztek elmentek du. négykor egy kis sikamika a nyírségi tehénpásztorok vezényletével A kopaszainknak már még a díszeskü se vót
Beléptek a kapun, bevilágítottak a seggükbe megmérték hány kg, kezükbe nyomták a ződ ruhát, majd aláírták, hogy a hazájukat és annak határait az életük árán is megvédik aszt ennyi vót
Valamelyik őrnagy éppen építkezett, aszt megtöltöttek vagy 30 uralt meg 2-3 krazt sóderrel