Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy példa, bár az süllő volt. Látja az ember a halat a radaron. Huzogatják a különböző csalikat. Gumi, rappala meg miatökömet egymás után. Húzza rángatja vezeti. Nem kezdő buzi az ember. Egyszer csak gondol egyet és felrak egy 20 centis műcsalit. Győzi lerángatni 4 méterre. Elsőre megette. 9kg volt a sütyi.
Ha az orra előtt van akkor lehet. De nem nagyon szokott mocorogni érte. Persze kivételek vannak.
Mer gondolod a kishalat nem veszi fel a 10 kg-os csuka?
fordítva is igaz fogtam már tenyeres kárásszal akkora csukát lehet kisebb volt mint a csalihal
15 éve a mohosz kezelésű holtágakban is lehetett 10-15 felüli pontyokat, amúrokat fogni. Azokat a vizeket amiket nem magánosítottak lerabolták nincs már bennük szar se. Nézd meg a körös hotágakat, tisza, duna holtágakat az öntöző csatornákat. Ezek valamikor dugig voltak hallal
Mondjuk most is csak ezeket a halakat a köznyelv törpe harcsának hívja
Fogunk csukázni is Te farok. De 10-20 dekás halakat ritkán szoktak tartani a horgászboltban. Ott az ilyen múlt héten kikelt kárászok vannak divatban. Amikkel te is csukázni szoktál.
Ez a szomorú magyar valóság,szinte minden élő vizen ez a tendencia,sajnos.Én kb 15 éve voltam ott,akkor még regéket meséltek róla,de láttam is néhány bizonyítékot.
Nekem nem nől az orrom pinokkió
Mostanában egyre többet kérdezősködök a folyóvizi horászoktól, kuttyogatással többnyire kissebb harcsát fognak.
A nagyokat sem stupekkal fogják, hanem fenékolom hal nyitott fék oszt jónapot
Van ismerősöm aki 10 éve a körösökön horgászik csónakból. Nyugdíjas elég sokat lent van. A tavalyi évben keseredett bele annyira, hogy azt monta átteszi a hajót a tiszatóra Aszondja nagyon szar volt az idény (2015)
Süllőt elkunyizta a tompi komám odattam (lehetett talán kilós) Végül is az ő csónakjával voltunk és az ő instrukciói alapján horgásztam. A ponty visszament 6-os volt
te láki nekem a 10-20 dkg-ás halak kis halak ne féderésszel gondolkozzál
Az a baj, hogy az olyan beszerzése is necces már a szezonon túl.
Nem bánnám, ha valaki a társaságotokból csukázna Kíváncsi lennék miket fog
A tenyeres dévérekre nem annyira vagyok kíváncsi
Bár csalihalnak megtenné
Aztakúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva
Szívesen.
Megvakultam baszod! !!
Peircing.
megvernél Kit Engem Akkor szerintem éjjel sportújsággal takarózzál Reggelire meg nem árt ha bírkozó kiflit tolsz rántotta helyett Én 170 cm közel 80 kg szín izom vagyok Ja és azt se felejcsük el hogy dzseki csen filmeken nevelkedtem
Nocsak nocsak,hát a süllő szájában az meg micsoda?
Holnap nem jó nekem sem,de azért köszönöm Ha tényleg jó nem fogom kihagyni
Jimi, Te esetleg holnap?
Én egyszer voltam az élő Kőrösön,egy helyi öregnél harcsázni,igaz nem jött csak egy 4 körüli de annál szebb helyet még nem láttam soha.
Nagy tiszai ladik,egy böszme nagy Mercury motorral,kuttyogatás,nadály,meg egyebek,és szürkületkor olyan halmozgások,hogy csak tátottuk a szánkat.
Ha igent mondtál volna valószínű elintéztem volna. Oda nem kishal kell! ! Legalább 15-20 dekásak. Nem nagyon vannak benne 1 kilós csukeszok.
Dolgozok holnap lákikám ilyen a kisvállalkozó élete de azért köszönöm, hogy rákérdeztél (bár kíváncsi lettem volna ha igent mondok mit válaszolsz rá milyen sunyin küldesz el a francba)
Egyébként kb. három hét múlva lehet lemegyek egy hétköznap, csukeszt szeretek fogni, na nem a harcossága miatt, hanem a kapása miatt
Bár kishal beszerzésileg bajban vagyok.