Tisztába vagyok vele, mondjuk a tisza tó a cél, az végül is olyan folyó ami áll és olyan tó ami folyik
Szpero sporttárs ajálgatta, hogy majd megossza velem a 15 éves tapasztalatát de eltünt mint az aranyóra
Mondjuk a telszáma megvan május előtt úgysem aktuális
rohaggyak meg elmentem volna holnap, aszt addig óbégattam volna fennhangon míg kénytelenek lettek volna a tógazdák beengedni
Csak a kocsi fényezőnél van mer karácsony környékén nem ugrott félre az a rohadt kerítésoszlop, ami elütötte oldalról.
A tapasztalatok jók. Sajnos szerintem jövő héttől kurva sokan lesznek. Valszeg csak hétköznap lehet majd elférni rajta. De mint írtam holnap személyesen is ki fogom próbálni. Bár én inkább a nagy részében feederezni fogok. Persze viszek két pörgettyűs cájgot is.
aha megy megin az arcoskodás, hogy ti már hivatalos nyítás előtt is bent vagytok
Na csak megint meg ne sértőggy mint múltkor mer egy hónapig nem dugtad erre a pofád úgy fel húztad az orrod
Én a szezonba nem is voltam csukelni Gyönyörű szép helyekre jártam pedig a tősi és tiszaalpári holtágakra. De mostanában nem hozott rá a tisza halat a bácshosz meg bassza telepíteni. szar 30 centis csukák tudatában meg nem mentem
Igen létezik. Ha minden igaz akkor hétfőtől már minden látható lesz az új honlapon. Jövő hét 13.-tól akárki horgászhat rajta. Jó kis víz. 100sentis csukeszből van benne 20 db. Rengeteg 3-6 kg van benne. De holnap megyek ide pecálni és kicsit többet tudok majd mondani. ;-)
eezknek baszod nincs egy honlapjuk kapcsolattal, telefonszámmal, szabályokkal, árakkal, megközelíthetőséggel még egy hirdetést sem találtam létezik ilyen a mai világban?
Szpero sporttárs ajálgatta, hogy majd megossza velem a 15 éves tapasztalatát de eltünt mint az aranyóra
Mondjuk a telszáma megvan május előtt úgysem aktuális
Mert akkor rákérdezek.
Csak a kocsi fényezőnél van mer karácsony környékén nem ugrott félre az a rohadt kerítésoszlop, ami elütötte oldalról.
Na csak megint meg ne sértőggy mint múltkor mer egy hónapig nem dugtad erre a pofád úgy fel húztad az orrod
A partot telepítik?
Nesze egy link. Te link! !!
http://youtu.be/4n8vjN0DO0I
De ha harcsa horgásztó akkor mitől olyan jó csukás víz?