Ha VCs a banditod akor gyertya: NGK CR8Ek ha nem akor 9Ek (vagyE), légszűrő nekem mindig is Champion (a belevalo, márkakereskedésbe megmondják ) Yvalamennyi... olajszürő szintén a belevaló ezt is megmondják champion ez meg Xvalamennyi. Jah évszámra figyelj hogy papir vagy szivacs a légszürőd. Olaj meg 2,8 L ilyen: http://p1.bikepics.com/pics/20...
Nekem nagyon bevállt ez a szám, a szerelőm ajánlotta, am gyárilag standard 10W40 megy bele... ha van kérdésed lökd. üdv
GSF 400 hoz amit ajánlanak gyári könyv szerint gyertya: NGK CR8 EK vagy NIPPON DENSO U24 ETR.
Olajat Te döntsd el,ill a pénztárcád,hogy milyet veszel bele:),de szerintem bőven elég bele a résszintetikus,ha kicsit kopotabb a motor akkor a fullosat csak jobban megeszi.Én pl valvoline-t nyomtam a cbr be és semmi baja 1600/liter olajboltban.
A gépedhez pedig a www.motorosok.hu oldalon találsz szervizkönyvet,ha regelsz és kérsz jelszót:)
Minden jót!;)
Üdv: András
Hello.
Ma vettem egy 400-as banditot. Szeretnék olajat cserélni,meg olajszűrőt,légszűrőt még lehet gyertyákat is.Ti milyen olajat használtok? Milyen hőértékű,és márkájú gyertyát stb... Minden infót szivesen fogadnék.
Helló.
Én most szeretnék venni egy 400-as Banditát.Már van is kettő amit kinéztem csak nehéz a választás.Az egyik 94-es még 60le a másik 96-os 53vagy55le.Kérdésem az lenne melyik a megbízhatóbb motortipus.És,hogy mit változott a bandit ezalatt a 2 év alatt.(futómű,fék) Vagy csak a motorja változott?
Légyszi írjatok.Előre is köszi.
Hali! Köszi! Idomok nem stimmelnek csak, motorikusan ugyanazok, szoval egy NC 23 dekli is jo lenne mert ua. a blokk. Ha esetleg lenne még mindig érdekelne.
Sajna nem találtam meg a gyereket,aki eladta nekem az alkatrészeket:(
De neki nc23 van,Tiéd pedig ha jól emlékszem nc29 es,akkormeg nem stimmel:(Ha lesz valami szólok!
Minden jót!:)
András
CBR 400, 1990-es évjáratúhoz alkatrésze valakinek? Jobb oldali oldaldekli, jobbos idomok, V-idom.. Ha valakinek van, írjon itt, esetleg sms-t 06(30)351-80-26
Szevasztok. Nekem egy 2000 cb 400sf-em van hyper vtec-es. iszonyatosan jól megy és szerintem a 2 személlyel való 5 liter is elég jó.07 szeptemberi evo gyorsulásin 2. tudtam vele lenni. Szerintem ez elárul rolla mindent
Megéri megvenni az bizti!
Érdekelne gsx-r400 hoz bontott elektronika. Ha esetleg valaki tudna segiteni azt megköszönném. Ha nem akkor a motor eladó.
Szép napot!
Ha VCs a banditod akor gyertya: NGK CR8Ek ha nem akor 9Ek (vagyE), légszűrő nekem mindig is Champion (a belevalo, márkakereskedésbe megmondják ) Yvalamennyi... olajszürő szintén a belevaló ezt is megmondják champion ez meg Xvalamennyi. Jah évszámra figyelj hogy papir vagy szivacs a légszürőd. Olaj meg 2,8 L ilyen:
http://p1.bikepics.com/pics/20...
Nekem nagyon bevállt ez a szám, a szerelőm ajánlotta, am gyárilag standard 10W40 megy bele... ha van kérdésed lökd. üdv
GSF 400 hoz amit ajánlanak gyári könyv szerint gyertya: NGK CR8 EK vagy NIPPON DENSO U24 ETR.
Olajat Te döntsd el,ill a pénztárcád,hogy milyet veszel bele:),de szerintem bőven elég bele a résszintetikus,ha kicsit kopotabb a motor akkor a fullosat csak jobban megeszi.Én pl valvoline-t nyomtam a cbr be és semmi baja 1600/liter olajboltban.
A gépedhez pedig a www.motorosok.hu oldalon találsz szervizkönyvet,ha regelsz és kérsz jelszót:)
Minden jót!;)
Üdv: András
Ma vettem egy 400-as banditot.
Ha utcára motorozni, csavarogni, esetleg két személlyel is (néha) használni, akkor ZZR 4oo, esetleg (ha nagyon olcsó) akkor RF.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
-CBR
-ZXR
-RF
-GSXR
-VFR
?
olyan 400-500 ezer környékén,van valakinek eladó?
Én most szeretnék venni egy 400-as Banditát.Már van is kettő amit kinéztem csak nehéz a választás.Az egyik 94-es még 60le a másik 96-os 53vagy55le.Kérdésem az lenne melyik a megbízhatóbb motortipus.És,hogy mit változott a bandit ezalatt a 2 év alatt.(futómű,fék) Vagy csak a motorja változott?
Légyszi írjatok.Előre is köszi.
te mondj valamit.aztán vagy aszondom alkudozunk,vagy továbbra is angliában lesegetem ezeket.egyszer veszek egy ilyet az fix.
Mégis mennyit adnál érte?
Sajna nem találtam meg a gyereket,aki eladta nekem az alkatrészeket:(
De neki nc23 van,Tiéd pedig ha jól emlékszem nc29 es,akkormeg nem stimmel:(Ha lesz valami szólok!
Minden jót!:)
András
VFR 400 nc30 hoz esetleg van valakinek villája?
Előre is köszi!
Minden jót
András
vagy küldjön egy sms-t. Előre is köszi! csopy!
CBR 400, 1990-es évjáratúhoz alkatrésze valakinek? Jobb oldali oldaldekli, jobbos idomok, V-idom.. Ha valakinek van, írjon itt, esetleg sms-t 06(30)351-80-26
400-s bandira első teló pár?
vagy ami pont olyan ill ami kompatibilis vele?
sztem: rf 400 gs 400 ill 250 bandit?
aki tud okosat azt szivesen fogadom
ami még: jobb oldali dekni, km óra és első sárvédőt tartó vas
amúgy 94' GSF 400
előre is kössz
Zotya
Megéri megvenni az bizti!