Félig igen, félig nem. Ez alatt azt értem, hogy jó lenne ha el tunám tökíteni, mert nem gondoltam, hogy ennyire kényelmetlen és, hogy ilyen sokat eszik. Viszont másik dolog az hogy nincs vele semmi komolyabb probléma, meg nagyon tetszik, ezért jó is lenne ha maradna. Ha viszont valaki adna annyit érte amenyit gondolok, valószínű hogy eladnám és vennék inkább egy tűramocit. Sajnos hosszú távon lehet nem bírná a derekam. Volt egy kis gyerekori balesetem és emiatt gyengébb a derekam. Komolyan nem hittem ennyire kényelmetlennek. Persze nem vártam, hogy olyan lessz mint egy chopper vagy egy jó túragép.
Segítséget szeretnék kérni. Láttam valamelyik topikban, hogy egy fazon 2T 250-es sportmocikat keres fel is sorolt néhányat és most nem emlékszem hol találtam. Nem 100%, hogy ezen a honlapon láttam, de nekem az a sejtésem valahol itt volt.
Ha valaki tud róla valamit súgja már meg nekem.
hát ccm nem mert hát elég értelmetlen lenne ha meg is lehetne csinálni a kw az más dolog azt meg lehet de az még önmagába kevés. amugy papiron lehet esetleg variálni a ccm-vel.
kíváncsíságból megkérdezném hogy lehet olyant hogy egy 250 es motorba beletesznek egy folytást amitől az 125 ccm vagy 11Kw lesz és akkor használhatom A1 el??
A te TZR-ed megvan még?
Segítséget szeretnék kérni. Láttam valamelyik topikban, hogy egy fazon 2T 250-es sportmocikat keres fel is sorolt néhányat és most nem emlékszem hol találtam. Nem 100%, hogy ezen a honlapon láttam, de nekem az a sejtésem valahol itt volt.
Ha valaki tud róla valamit súgja már meg nekem.
Köszi előre is.
frissitettem az oldalam!
motorok=-250ccm
de miert TDR??Miert nem TZR,sokkal jobb. :)
szoval miert kell eladnod es mit vennel?ha veszel.
mind a két adat kell hogy vezetni tudd nem elég az hogy ha egyik megfelel.
Köszi
semmijenpapírjasincs?
tybx@freemail.hu