2 Képet az mzklub.hu oldalon találsz,a verseny menüpont alatt,és a 2005.09.18-as euroring versenynél.Rd 250van alá írva.A motorhoz van forgalmi,rendszám,de nincs vizsga,mert a 24-órás versenyre lett eleinte készítve,A motor teljesen fel van ujitva(kompl főtengely csapágy szim.ASSO nagy ablakos dugók YPVS vezérlés. ujra hüvelyezett henger,osztott szivó nyílással.kompl kuplung csere)Trabant gyújtás,29-es karburátor.6 sebességes.
Tudna nekem segíteni valaki abba h elmondja a véleményét az Aprilia rs250-ről.Most tervezem h veszek egyet de nem tom h mgéri-e.Gah és ha valaki tud eladot az létszi szoljon. köszi
Ajánlom nektek a következő videót!
Egyik Barátommal azon gondolkoztunk h készitünk egy száguldozást a városba!
Nem nagy gép , csak egy honda cdr 600 f,de megtette...
ha kiváncsi vagy tölsd le és szólj hozzá ;)
kb 240 volt városban,de ezt sokan cáfolják ;) hogy miért? azt nézd meg magad...
lehet h több volt? :D
Sziasztok ,látom rosszkor tévedtem erre a fórumra.Remélen azért nem lesz nagyobb balhé.Csak egy rd 250 veterán yamahát szeretnék eladni,ami a Fóti versenyen,abszolut 2 helyezést ért el,ár 150000 ft .Elnézést az OFF hozzászólásért.üdv bambi
" most nagyon megijedtem :) kis szanalmas emberiutanzat :) " ezzel is magadat minősíted. Az "anyázást" a feleségem emlegetésére értettem, egy ilyen takonynak semmi köze az kapcsolatomhoz. Sok minden elmegy egy fórumon, amennyiben nekem címzed, de a családomat hagyd ki belőle, én sem emlegettem a felmenőidet. Amennyiben ezt ilyen hangnemben kívánod folytatni, ám tedd. Nem érdekelsz, a köpködéseiden kívül nem sok értelmes hozzászólást láttam tőled. Szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.
most nagyon megijedtem :) kis szanalmas emberiutanzat :)
cala irta : "Na ide figyelj te takony, kezd belőled elegem lenni.... ...és nem a 2 ütemű motorom kipufogójába dugom a bránert mint egyesek. Tűnj vissza a saját fórumodra, és ott oszd az észt ott..."
en irtam : "Lehet,hogy te elegedett vagy vele,de o veled mar nem. :)
Eloszot vegyel egy MOTORT utana osszad az eszt. :)"
Na ide figyelj te takony, kezd belőled elegem lenni. nem fogom neked bizonygatni, hogy én elégedett vagyok az életemmel és a feleségemmel, és nem a 2 ütemű motorom kipufogójába dugom a bránert mint egyesek. Tűnj vissza a saját fórumodra, és ott oszd az észt ott, meg ahol valaki kíváncsi rád. Ne akarj ennél jobban felbosszantani.
hagyd a fenébe ne foglalkozz vele, nem kell válaszolni arra amit ír azt majd lekopik 1ccer.
ez már a 3.dik forum amin gecizik és osztja a faszságait.
nem képes felfogni hogy senki nem fikázza a 2T , ellenben ő mindenkit cseszeget mert nem maradt meg a 2T nél.
kép
kép2