Látod erre irhatnám miért nem kivánok egy olasz mocit(na jó-rg blokkal) de nem sértek meg senkit én nem szeretnék hiába mondanak legendákat rola.Kinek a pap...
Te ez 1 ilyen világ nem nöhet fel mindeni rigán/jawan persze szar nézni a suhancokat nekik a pénz nem számit.Fogad el ne huzd fel magad mondjuk nem azt mondod 1 tipusra SZAR-hanem nekem nem tetszik,hidd el máris máslesz a hatás.De te tudod..
Nézd van aki nem ért hozzá, vagy átverték már használt mocival nem bizzik az öreg mocikban.nem akarja bütykölni,van lovéja...stb.Ez számodra ciki?Képzeld el mindenki értene hozzá a szerelök,szalonok... stb éhenhalnának.
De miért kell ez az alpári szöveg a fikázás/anyázás.Ki mit szeret, nem mindenki szeretheti a 2t mocikat+van akinek csak friss gép kell mert neki az tetszik.
Bocs!Én ugy veszem észre te minedenben a rosszat láttod és kötekedsz.Nemlehet hogy ez nálad valami kényszer?!Azért mert van egy/két jó mocid(nem tucat motor+ritka)nem kellene mindenki véleményét negativan leugatni(söt szidni)Na de mindegy te tudod.. .
Császtok nekem is 4T-m van szerintem nagyon jók azok is!!!!!!!Senki ne szidja!!!
Nekem a 2T-ben a hangja tetszik
Gyönyörű hangjuk van!!!
na meg az illatuk utólérhetetlen!!!!
Itt a probléma..ö kezde..haggya abba...hihetetlen nöjettek már fel!Ez jobb-az jobb(2/4t)nem mindegy,ki mit istenit/mi tetszik neki.Egymás fikázása/szidása agyatok kapacitását mutatja!
Nem ciki...csak szomoru,a tobbiekre nezve,akiknek csak szimojuk van.
Ha meg valakinek budos a hasznalt gep,arrol meg jobban meg van a velemenyem.
Nekem a 2T-ben a hangja tetszik
Gyönyörű hangjuk van!!!
na meg az illatuk utólérhetetlen!!!!
csakis ő szarozza a 4t-t