Akkor pláne kiváncsi vagyok rá! Ennyi pénzért milyen lehet...
Azért a GSXR em sem volt sokkal több, Te meg nézd meg az RZ re mennyi lesz majd a Jollymoto rendszer 4 karbon véggel
nocsak,csak nem kivancsi vagy ra? :D
400-as is epul,lassan de biztosan. :) ezert kell eladni az NSR-t,ha meg tudjuk venni az RZ-t,mert kicsit sok lenne mar.
Es meg a CR 500 is ott van.
hat kb igen.
Az elso tulaja kint vette amcsiban,majd amikor hazatert hozta magaval,csak rajott,hogy tul eros neki...90-es evek kozepen eladta a mostani tulajanak,akinek van mellette meg 2 masik motorja.
Volt olyan,hogy 2 evig nem volt lanc az RZ-n,mert lusta volt ra venni. :)
RGV-kepeket kijavitottam.
Nem tudom milyen evjaratu.Asszem 1986-os,de mivel nem gyartottak sokaig itt nincs jelentosege az evjaratnak,de annal inkabb a km-nek...csak 18 000 km van benne.
BP.
Ha valakinek, hát nekem nem kell a 2T dumád, tudod!
Én szeretem a 2T-t, pályára a legjobb sztem, de az SSP400 lassan kihal te is tudod. Aztán lehet h visszaveszem az NSR-t
De addig csak ne "fos"-ozd a gixerem!
mennyivel kerult kozelebb hozzam? :D
Minek vettel egy fostos gixxert? :) kar arra minden filler,inkabb ittad volna el. :)
Tudod,en hamarabb terek at a muszlim hitre,mintsem,hogy egy soros 4-es 4T-t vegyek. :)
A gépem közelebb került hozzádm de nem fognak versenyezni vel, legalábbis az idén nem . Én nem indulok SSP400-ban, mivel nincs mivel.
A kipuff meg nem erre kell, hanem egy másik gépre, tudod nekem is kell a lóvé, nem csak neked
Már azt hittem te is veszel egy gixert!
biztos a szivedhez nott...ki vette meg es mennyiert?Iden nem indulsz SSP 400-ban?
Ugysincs NSR-ed,minek ra az a kipuff...nem is volt jo,te mondtad. :)
Yamaha RZ 500-ra kell a love.
Azért a GSXR em sem volt sokkal több, Te meg nézd meg az RZ re mennyi lesz majd a Jollymoto rendszer 4 karbon véggel