De azért A TZR-em még megvan!
Amúgy meg te is árulod a géped, hogyhogy?
Jaja, kipuff! Kérdezd csak meg öreged, mert kellene! Vagy kérek egy kis cash-t ja elhagytad
Nekem egy 250-es chopperem van, ami valahogy két személy alatt nem tépi szét az aszfaltot.Akiket meg ismerek azok 100 alat nem mennek sehová.Amúgy Dél- Szlovákiából vagyok.
Hahó fiuk-lányok!Nincs köztetek olyan, aki imád túrázni.b..zki nincs kivel csavarognom,mindenkinek nagyobb motorja van mint nekem.Kiba..ott korlátozott jogsi.
500-ért már lehet venni elég jót mind a kettőből ahogy nézegettem! a kawa mellet szól ha sokat turázol ott a burkolat ami sokat számit! de viszont sztem a kawá-hoz az alkatrész beszerzése lehet nehezebb
HI EMBEREK!!! Nekem tetszik a Suzuki bandit GSF250, de tetszik még a Kawasaki ZZR250 is!!!Na de melyiket válasszam???Kérnék egy kis segitséget ez ügyben..Érveket-ellenérveket! Ha valakinek volt már dolga valamelyik tipussal is akkor kérem segitsen már nekem ez ügyben!Köszönöm!UI:Super az RGV-s vide jjjóó!!!
Szerintem ez nagyban függ attól ,hogy milyen terepen mész...
Dombos,hegyes tájon folyton 12-14e fordulaton tarthatod, hogy 2 személlyel tartsd a tempót...
Ez nem igazán kényelmes sem Neked sem a gépnek... Szerintem
NSR-t fájó szivvel, de eladtam . "Mert kell penz masik motorra! "
Mi az hogy nincs meg? Legyen meg!!!