Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
125-ös motorok
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ktm250excsixday
és ien fiatalnak nézem ki és nem tetszik nem kell nézni!
ktm250excsixday
17 vok
Tyt
az előbb kérdeztem, ktm exc sixday, hány éves vagy? az adatlapod szerint 17, a képeid alapján meg... 10-12..
ktm250excsixday
ok kössz nekedis és elmondom a véleményem ha meg jön és el telik 1 hónap!
Davise
ja, ne weszekedjünk, grat a motorodhoz, de hidd el, kibír a dugó 1 éwet minimum. addig ne cseréld amíg nem érzed az erejében! azt motorozz sokat!
ktm250excsixday
csak 5 le nyer
ktm250excsixday
na mindegy magyarok vagyunk tartsunk össz ne veszekedjünk anyi le amenyi megy oszt kész
ktm250excsixday
nem 125
Davise
és 250esed lessz?
MRob
50ló? na ne viccelj! azt sem tudod miről beszélsz, saját magadat hazudtolod meg! Következő hozzászólásodban már 80le lesz, mi?
hogy lásd miről beszélek:
Davise
attól se nyersz 10 lowat!
Davise
ne weszekeggyünk, és haggyuk ezt a dolgot, de hidd el nekem, h az enyém egy éwe megy, és gyári dugó wan benne, és nem annyira kopott!
ktm250excsixday
a henger van jobban kihegyezve ( fel és a leömlök kireszelve )
Davise
különben a sixday az már kő kemény werseny, de az se tudd többet, motorba, csak felszereltségileg jobb!
ktm250excsixday
A SIMA EXC RÖL
ktm250excsixday
ja és aki cross versenyzik és nagyon komolyan nyomja versenyenként 1 dugot cserél és akinek nincs pánze anyira cserélni akkoris 2 versenyután 1 dugot cserél
Davise
és arról beszélgettünk?
ktm250excsixday
1:33 BENZINNEL MEGY
ktm250excsixday
haver nem versenyzik de naygon keni szokott cross pályára menni és romániába járnak ki motorozni
Davise
hawerod eggyáltalán keweri a benzint?
ktm250excsixday
ja és hallottálmár a KTM 125 EXC SIX DAYS ROL ? MERT AZ IS 50 LE MERT ANNAK A FEL ÉS A LEÖMLÖK GYÁRILAGKI VANNAK RESZELVE
Davise
nagyszerü és? motorozni attól még nem fogsz tudni! terepen az első kanyarba megdöglessz a 250-sel! ha az lesz. wagy nem fogod kimotorozni.
Davise
hawerod wersenyzik?
ktm250excsixday
ja bocs nekem a 2007 ktm exc meg van rendelve 2 hét és itt van
ktm250excsixday
haveromna aka 2007 20 üzem óra és 600km van benne és 1 dugót már megevett bocs amugy a ktm ed 2006?
❮❮
❮
…
142 / 171
141
140
139
138
137
136
135
134