Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ien fiatalnak nézem ki és nem tetszik nem kell nézni!
az előbb kérdeztem, ktm exc sixday, hány éves vagy? az adatlapod szerint 17, a képeid alapján meg... 10-12..
ok kössz nekedis és elmondom a véleményem ha meg jön és el telik 1 hónap!
ja, ne weszekedjünk, grat a motorodhoz, de hidd el, kibír a dugó 1 éwet minimum. addig ne cseréld amíg nem érzed az erejében! azt motorozz sokat!
csak 5 le nyer
na mindegy magyarok vagyunk tartsunk össz ne veszekedjünk anyi le amenyi megy oszt kész
nem 125
és 250esed lessz?
50ló? na ne viccelj! azt sem tudod miről beszélsz, saját magadat hazudtolod meg! Következő hozzászólásodban már 80le lesz, mi?

hogy lásd miről beszélek:
attól se nyersz 10 lowat!
ne weszekeggyünk, és haggyuk ezt a dolgot, de hidd el nekem, h az enyém egy éwe megy, és gyári dugó wan benne, és nem annyira kopott!
a henger van jobban kihegyezve ( fel és a leömlök kireszelve )
különben a sixday az már kő kemény werseny, de az se tudd többet, motorba, csak felszereltségileg jobb!
A SIMA EXC RÖL
ja és aki cross versenyzik és nagyon komolyan nyomja versenyenként 1 dugot cserél és akinek nincs pánze anyira cserélni akkoris 2 versenyután 1 dugot cserél
és arról beszélgettünk?
1:33 BENZINNEL MEGY
haver nem versenyzik de naygon keni szokott cross pályára menni és romániába járnak ki motorozni
hawerod eggyáltalán keweri a benzint?
ja és hallottálmár a KTM 125 EXC SIX DAYS ROL ? MERT AZ IS 50 LE MERT ANNAK A FEL ÉS A LEÖMLÖK GYÁRILAGKI VANNAK RESZELVE
nagyszerü és? motorozni attól még nem fogsz tudni! terepen az első kanyarba megdöglessz a 250-sel! ha az lesz. wagy nem fogod kimotorozni.
hawerod wersenyzik?
ja bocs nekem a 2007 ktm exc meg van rendelve 2 hét és itt van
haveromna aka 2007 20 üzem óra és 600km van benne és 1 dugót már megevett bocs amugy a ktm ed 2006?