akkor jól átbaszták a hawerod! most ugyanis az excnek 35ló wan irwa de 39-et tud. hogy mérték le? ha padon, akkor azt nagyon elkúrták. és szerinted akkor mennyi wan a 250-be? 80?
az uj 2007 henger anyi 45 le és a 2007 sx 50 és a kettö között a válto a más meg az hogy az exc be van egy olyan elektronika hogy nem engedi 10500 fordulat felé pörgetni! meny be a ktm szalonba és kérdezd med az 1 wd lemérte haverom onna vette 45 le jött ki
Emberek! Az sx 40-42ló. Az exc 38 körül. Wiszont az exc nyomatékos. nem egy négyütemü, de nem kell pörgetni ahoz, h felhúzza a seggét egy dombon, és nagyon szépen emeli az elejét. az igaz, h 6500-7000 körül kezd el nagyon huzni, mert ott wan a power!, de alatta se kutya! ez 25-ös. és annyit tud mint egy 125-ös. talán még többet is. Annyi a különbség az sx meg az exc között, h wan rajt lámpa, a dugattyúja 2 gyűrűs(ezmiatt kisebb a max fordulat, wiszont nem kopik annyira és kicsit nyomatékosabb), a karburátor is más(wagy csak a beállításai), és a wáltó. ezért nyomatékosabb. legalábbis én igy tom, de én remegwe szálltam le róla. 25-ös endurohoz képest nagyonjó.
cs! persze kopik. 2 éwente egy dugócsere, de mindenkinek a saját joga, hogy eldöntse, h megéri-e neki ez a plussz ennyiért. én nagyon 2 ütemü párti letem, és kéne most egy 125-ös. terepen szeretek menni, és nem mindeggy, h hány kiló, illetwe, h milyen telókkal dobáltatom magam. és nem csak a plussz lowakat, hanem a súlyát és a tulajdonságait is nézni kell. és szerintem együtt megéri az a szerwíz 1-2 éwente. ami rendszeres az az olajcsere ami mondjuk fél éwente, ritkán a dugó, ritkán a telóreparálás. 2 éwente. sztem azért megéri, mert lehet wele sipolni és nekem tetszik is. főleg a 2007es
Sztem is sok az.... egy 1000 esen talán dob annyit.... de egy 125 ösön sztem max 2-3 lóerőt Bár kitudja manapság már mindent lehet
Na igen a KTM nekem is tetszik csak tartósságban nem tudom hogy hol áll... arra gondolok hogy lehet faszán megy meg erős is meg minden de nem szervíz igényes pont emiatt? hisz mint tudjuk ha valami ki van hegyezve akkor ott kapnak a cuccok...
és padon mértek 45 le
vagy mien
?
mármint nem gecizésből vagy bunkóságból, de a képeiden kb. 6évvel nézel ki fiatalabbnak..
Na igen a KTM nekem is tetszik csak tartósságban nem tudom hogy hol áll... arra gondolok hogy lehet faszán megy meg erős is meg minden de nem szervíz igényes pont emiatt? hisz mint tudjuk ha valami ki van hegyezve akkor ott kapnak a cuccok...