Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2004-es!
max ha wersenyzel és szarráhajtod, akkor kell 50 óránként!
a 250 60 le azt mngyák
és padon mértek 45 le
az enyémbe 2000km-wan és semmi baja a dugónak! ugyhogy befoghatod, és ne pofázz hülyeségeket!
na 2006 exc
vagy mien
?
ja és mondjak valamit még 40-50 üzem óra 1 dugó! és 1-2 ugónál szoktak hajtókart is cserélni! (ktm 125 exc)
már 125-ös exc-m wan ugyhogy rábasztál köcsög! és még az rmx is jobb a derbinél te szar!
Te komcsi 17 vagy?
mármint nem gecizésből vagy bunkóságból, de a képeiden kb. 6évvel nézel ki fiatalabbnak..
akkor jól átbaszták a hawerod! most ugyanis az excnek 35ló wan irwa de 39-et tud. hogy mérték le? ha padon, akkor azt nagyon elkúrták. és szerinted akkor mennyi wan a 250-be? 80?
davise.. az rmx motornak nevezhetö ? itt mifelénk van 3 is és mindegyik szar!
az uj 2007 henger anyi 45 le és a 2007 sx 50 és a kettö között a válto a más meg az hogy az exc be van egy olyan elektronika hogy nem engedi 10500 fordulat felé pörgetni! meny be a ktm szalonba és kérdezd med az 1 wd lemérte haverom onna vette 45 le jött ki
bocs a haverom gas gas ec 400 val is mentem meg a haverom 125 exc jével
TE már ültél különben normális motoron? wagy csak derbin? asszem beszarnál az exc-n különben. de ez csak az én wéleményem.
Emberek! Az sx 40-42ló. Az exc 38 körül. Wiszont az exc nyomatékos. nem egy négyütemü, de nem kell pörgetni ahoz, h felhúzza a seggét egy dombon, és nagyon szépen emeli az elejét. az igaz, h 6500-7000 körül kezd el nagyon huzni, mert ott wan a power!, de alatta se kutya! ez 25-ös. és annyit tud mint egy 125-ös. talán még többet is. Annyi a különbség az sx meg az exc között, h wan rajt lámpa, a dugattyúja 2 gyűrűs(ezmiatt kisebb a max fordulat, wiszont nem kopik annyira és kicsit nyomatékosabb), a karburátor is más(wagy csak a beállításai), és a wáltó. ezért nyomatékosabb. legalábbis én igy tom, de én remegwe szálltam le róla. 25-ös endurohoz képest nagyonjó.
lenne 1 nagy kérdésem Motorvásárlás előtt állok és szerintetek rs 125vagy mitot lenne érdemesebb venni?
én úgy tudom h a két motor egészen különböző! Az exc-t nem ismerem, 06os sx-je meg van az egyik spanomnak...
Az EXC-nek az SX az alapja barátom csak annyi h ráraktak egy lámpát! Nem véletlenül versenyendúró az EXC... ennyi de akkorsem 45 le! Meg az SX-sem
Az SX sincs 45ló pedig az versenymotor, az exc az meg egy enduró!
Azt megnézném hol 45le... Van rajta fordulattszámmérő is?
szevasztok bocs hogy beleszolok de a 2007 ktm 125 exc 45 le ! haveromnak most van és 6500-7000 fordulat alatt nulla!
Sziasztok!Mi a véleményetek a Suzuki RG 125-ökről?Érdekelne hogy csak én vagyok ennyire megelégedve velük?
cs! persze kopik. 2 éwente egy dugócsere, de mindenkinek a saját joga, hogy eldöntse, h megéri-e neki ez a plussz ennyiért. én nagyon 2 ütemü párti letem, és kéne most egy 125-ös. terepen szeretek menni, és nem mindeggy, h hány kiló, illetwe, h milyen telókkal dobáltatom magam. és nem csak a plussz lowakat, hanem a súlyát és a tulajdonságait is nézni kell. és szerintem együtt megéri az a szerwíz 1-2 éwente. ami rendszeres az az olajcsere ami mondjuk fél éwente, ritkán a dugó, ritkán a telóreparálás. 2 éwente. sztem azért megéri, mert lehet wele sipolni és nekem tetszik is. főleg a 2007es
Sztem is sok az.... egy 1000 esen talán dob annyit.... de egy 125 ösön sztem max 2-3 lóerőt Bár kitudja manapság már mindent lehet
Na igen a KTM nekem is tetszik csak tartósságban nem tudom hogy hol áll... arra gondolok hogy lehet faszán megy meg erős is meg minden de nem szervíz igényes pont emiatt? hisz mint tudjuk ha valami ki van hegyezve akkor ott kapnak a cuccok...
A 125ösök legjobbbja a Ktm exc 125. Azt nem nyomja le semmilyen 25ös. 38ló, nagyon nyomatékos, ésjó motor.
30Le nem sok az egy kicsit egy +sportkiputól??